• Haberler
  • Eğitim
  • ATA AÖF yaz okulu kayıtları başladı: Sınav tarihi ve detaylar

ATA AÖF yaz okulu kayıtları başladı: Sınav tarihi ve detaylar

Atatürk Üniversitesi Açık ve Uzaktan Öğretim Fakültesi (ATA AÖF), yaz okulu kayıtlarının başladığını duyurdu.

ATA AÖF yaz okulu kayıtları başladı: Sınav tarihi ve detaylar
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Atatürk Üniversitesi tarafından yapılan açıklamaya göre, ATA AÖF yaz okulu kayıtları 15 Temmuz 2024 tarihinde başladı ve 21 Temmuz 2024 Pazar günü saat 23.59'a kadar devam edecek.

Öğrenciler, ders seçimlerini yaparak öğretim ücretlerini ödedikten sonra kayıtlarını tamamlayabilecekler.

Yaz Okulu Detayları ve Sınav Tarihi

Yaz okulu ders kayıtları 15 Temmuz 2024 ile 21 Temmuz 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Yaz okulu ise 22 Temmuz 2024 tarihinde başlayacak ve 23 Ağustos 2024 tarihinde sona erecek.

Öğrenciler, yaz okulunda en fazla toplam 5 adet ders alabilecekler. Bu dersler, öncelikle alt yarıyıl dersleri olmak üzere, daha önce alınıp başarısız olunan (FF harf notlu) ve/veya ilk defa alınacak derslerden seçilebilecek.

Yaz Okulu ve Mezuniyet Üç Ders Sınavı 24 Ağustos 2024'te

Yaz okulu süreci 24 Ağustos 2024 tarihinde yapılacak olan Yaz Okulu ve Mezuniyet Üç Ders Sınavı ile sona erecek. Bu sınav, 81 ilde aynı anda ve yüz yüze olarak gerçekleştirilecek.

Önemli Hatırlatma: Sınav Yeri Tercihleri Değiştirilemeyecek

Kayıt yaptıran öğrencilerin sınav yeri tercihleri kayıt işlemi sırasında belirlenecek olup, sonradan değiştirilemeyecektir. Ayrıca, yaz okuluna kayıt yaptıran öğrencilere herhangi bir nedenle materyal ücreti iadesi yapılmayacaktır.

Bakmadan Geçme