Arzuhal hac ve umre turizm şirketi açıldı!

Hac ve Umre için, Kutsal beldelere gitmek isteyenlerin yeni adresi Arzuhal Hac ve Umre Turizm Seyahat Acentesi dualarla hizmete açıldı.

Şirket kurucularından ve Kafile Başkanı olan Mehmet Bina, ''25 yılın verdiği tecrübe ile en güzel bir şekilde Allah'ın ve Peygamberimiz (sav)'in misafirlerine Kabe'nin ve Ravza'nın manevi havasını teneffüs ettirerek, şuurlu bir şekilde umre ve hac yaptırmak ana hedefimizdir'' dedi.

''Yeni kurulmasına rağmen şirketimize teveccüh edenlerin, ilgi gösterenlerin bir hayli fazla olduğunu anlatan şirket ortağı ve Kafile Başkanı Mehmet Bina, İlk kafilelerinin 19 Ağustos’ta Medine'ye hareket edeceğini belirtti. 

Firmaları hakkında bilgi veren şirket ortaklarından Yönetim Kurulu Başkanı Hakkı Çetin ise, Mekke'de ve Medine'de en yakın ve en güzel otellerin tutulduğunu ve 24 saat ekibimizin umrecilerimize hizmet ettiğini anlattı.

Şirket ortağı ve Kafile Başkanı Mehmet Bina, “Mekke’ye ve Medine’ye gidecek olan Rabbimizin ve Peygamber Efendimiz’in (s.a.v.) misafirlerine hizmet etmek gayesiyle Arzuhal Hac ve Umre Turizmi kurduklarını ve Oralarda Peygamber Efendimiz’in (s.a.v.) ve sahabelerimizin ayak izlerinin olduğu yer, hayatlarının nasıl, nerede geçtiği yerleri adım adım ziyaret ettirerek güzel bir Siyer umresi yapacaklarını ifade ettiler.” 

25 yıldır bu işe gönül verdiklerini, sektörde çok sayıda dostlar biriktirdiklerini kaydeden Mehmet Bina, “Oraları görmek, oralardan ibret almak ve bizim de dünyada iken yaşayışımızı Peygamber Efendimiz’in (s.a.v.) yaşayışına benzer şekilde hareket ettirmek gayemizdir.
Rabbim inşallah bu gayeye, bütün Müslümanların duasıyla muvaffak kılacaktır. 25 yıldan beri götürmüş olduğumuz hacılarımızın, umrecilerimizin duasıyla ayaktayız ve onların duası ile hizmet ediyoruz.

Esas gayemiz Rabbimin ve Peygamber Efendimiz’in (s.a.v.) misafirlerine hizmet etmek. İnşallah bu yolda da yine muvaffak olacağız.” diyerek sözlerini noktaladı.

Açılışa Meram Müftüsü Zekeriya Koçak, Türsab Konya şube Başkan yardımcısı, Hac ve umre şirket yetkilileri ve çok sayıda vatandaş katılırken, misafirler yolculuk ve konaklamalar hakkında bilgi aldı.

Açılış duasını yapan Emekli Konya Baş Vaizlerinden Kadir Süzen, şirkete bu güzel hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Bakmadan Geçme