Arabasını kundaklayıp kurşun yağdırdılar

İstanbul Arnavutköy'de aralarında alacak verecek meselesi olan bir grup pusu kurarak husumetlisini kurşun yağmuruna tuttu.

Olay, İstanbul’un Arnavutköy ilçesinde dün meydana geldi. İddiaya göre, geçtiğimiz hafta içi Onur B. ve Buğra K. arasında kredi kartı kullanımı ile ilgili alacak verecek meselesi oluştu. Taraflar, telefonda tartıştıktan bir süre sonra Onur B.’nin aracı kundaklandı. Onur B., olayın ardından emniyete giderek ifade verdi. Onur B. verdiği ifadede kendisinin telefonla aranarak tehdit edildiğini ve aracını kundaklayan şahısların para meselesi yüzünden husumetli olduğu kişiler olduğunu, kendisinin hala tehdit edildiğini aktardı. Bunun üzerine polis ekipleri aracın kundaklandığı sokakta geniş güvenlik önlemi aldı.

CADDEDE PUSU KURDULAR

Yaşanılan olaylardan bir gün sonra Onur B., Arnavutköy’deki Mimar Sinan Caddesi üzerinde yürüdüğü sırada husumetlisi olduğu iddia edilen Buğra K., Yılmaz G. ve Adem E. isimli şahıslar tarafından kurşun yağmuruna tutuldu. Silahlı saldırı anı güvenlik kamerası tarafından anbean görüntülendi. Cadde üzerinde yere yığılan Onur B., kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Polis ekiplerinin saldırganları yakalamaya yönelik çalışmaları sürüyor.

Bakmadan Geçme