AÖL sınav yerleri ne zaman açıklanır ?

Açık Öğretim Lisesi (AÖL) öğrencileri için merakla beklenen sınav giriş belgeleri yayımlanma sürecine girdi. 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 3. Dönem Yazılı Sınavları için sınav tarihleri ve saatleri belirlendi.

AÖL sınav yerleri ne zaman açıklanır ?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

20 Temmuz 2024 Cumartesi günü Türkiye saati ile 10.00 ve 14.00'da yapılacak olan sınavların yanı sıra, 21 Temmuz 2024 Pazar günü saat 10.00'da da sınavlar gerçekleştirilecek.


Adaylar, sınav giriş belgelerine ulaşabilmek için 15 Temmuz 2024 tarihinden itibaren öğrenci/T.C. kimlik numaraları ve şifreleri ile ilgili internet adreslerinden giriş yapabilecekler.

Açık Öğretim Ortaokulu, Açık Öğretim Lisesi, Açık Öğretim İmam Hatip Lisesi ve Mesleki Açık Öğretim Lisesi'nde kayıtlı öğrenciler, https://aionet.meb.gov.tr/OgrenciGiris.aspx ve https://aolweb.meb.gov.tr/ogrenci_giris.aspx adreslerinden fotoğraflı sınav giriş belgelerini edinebilecekler.

Bu süreçte öğrencilerin sınav günü bu belgeleri yanlarında bulundurmaları gerekmektedir. Adaylar için önemli olan sınav yerleri ise ilgili adreslerden erişilebilecek. EURO 2024'te finalin adı belli oldu

Bakmadan Geçme