• Haberler
  • Güncel
  • Annelere ağustosta yardım parası verilecek! Başvurular devam ediyor

Annelere ağustosta yardım parası verilecek! Başvurular devam ediyor

Annelere yönelik sağlanacak destek ödemeleri için başvurular devam ediyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Temmuz ayında toplumun farklı kesimlerine çeşitli sosyal yardımların hesaplara aktarılmasını planlıyor. Haziran ayının son günlerinde yapılan araştırmalara göre, farklı bakanlıkların yardım programları da büyük ilgi görüyor. İşte detaylar…

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, eğitimli çocuk bakıcılarının teşviki yoluyla kayıtlı kadın istihdamını desteklemek amacıyla 3 Haziran’da başvuruları almaya başladı. Bu program kapsamında annelere her ay 325 Euro ödeme yapılacak.

Destek ödemeleri, Ağustos ayından itibaren hak sahiplerine iletilecek ve 12 ay boyunca devam edecek. Başvurular ve detaylı bilgiler Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden duyurulacak.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, bakıma muhtaç kişilerin sorumluluğunu üstlenenlere evde bakım maaşı, düşük gelirli hanelere aile destek paketi ödemesi, yaşlı ve engellilere aylık yardımlar ve dar gelirli ailelerin öğrencilerine eğitim desteği sağlıyor. Bu destek ödemeleri de belirli bir takvime göre hesaplara aktarılacak.

Anneler için sağlanacak destek ödemelerine başvurular sürüyor. 325 Euro’luk destek programı ve diğer yardım ödemeleri hakkında detaylı bilgi almak için bakanlıkların resmi internet sitelerini ve sosyal medya hesaplarını takip etmeyi unutmayın.

Son gelişmeleri ve güncellemeleri öğrenmek için bizi takipte kalın!

Özel Haber

Bakmadan Geçme