• Haberler
  • Türkiye
  • Ankara Seğmenler Parkı'nda hayvanlar güneşin keyfini çıkarıyor

Ankara Seğmenler Parkı'nda hayvanlar güneşin keyfini çıkarıyor

Ankara'da hava sıcaklıklarının yükselmeye başlamasıyla birlikte, başkentin sembolik parklarından biri olan Seğmenler Parkı'nda yaşayan hayvanlar da baharın ve güneşli havanın tadını çıkarmaya başladılar.

Parkın çevresindeki yeşil alanlarda, kuşlar cıvıl cıvıl şarkılarını söylerken, sincaplar ağaç dallarında oyunlarını oynuyorlar. Parkın göletinde ise ördekler ve kuğular, serin suların keyfini sürerken, parkın içinde dolaşan kediler ve köpekler de güneşin altında keyif yapıyorlar.

Ankara Seğmenler Parkı'nda hayvanlar güneşin keyfini çıkarıyor

Ankara'nın stresli ve yoğun tempo içindeki yaşamından bir mola almak isteyenler, Seğmenler Parkı'nı tercih ederek, doğanın güzelliklerini keşfediyorlar. Çocuklar, aileleriyle birlikte parkta piknik yaparken, spor yapmak isteyenler ise yeşillikler arasında koşu ve yürüyüş yapıyorlar.

Seğmenler Parkı, Ankara'nın doğal ve tarihi güzelliklerinden biri olmasının yanı sıra, şehirde yaşayan hayvanlar için de bir sığınak niteliği taşıyor. Özellikle bahar aylarında parkın canlılığı ve doğanın uyanışı, ziyaretçilere huzur veren bir atmosfer sunuyor.

Ankara'nın kalbindeki bu yeşil vaha, hem insanların hem de doğanın bir araya geldiği bir nokta olarak baharın gelişini coşkuyla karşılıyor. Seğmenler Parkı'nda yaşayan hayvanlar da, doğanın bu uyanışını en güzel şekilde hissederek, baharın keyfini çıkarıyorlar.

AA

Bakmadan Geçme