Ankara'da sabah saatlerinde yağış hayatı etkiledi

Ankara'da sabah saatlerinde etkili olan yağmur, şehirde hayatı olumsuz etkiledi. Gece boyunca başlayan ve sabahın erken saatlerinde şiddetini arttıran yağış, trafikte aksamalara neden oldu.

Gece boyunca devam eden yağmur, sabahın ilk ışıklarıyla birlikte şehri etkisi altına aldı. Sokaklar ve caddeler sular altında kalırken, sürücüler zor anlar yaşadı. Özellikle şehir merkezinde trafik yoğunluğu ve araç kuyrukları oluştu. Bazı bölgelerde ise su birikintileri nedeniyle araçlar ilerlemekte güçlük çekti.

Ankara'da sabah saatlerinde yağış hayatı etkiledi

Yağışın etkisiyle ulaşımda yaşanan aksamalara ek olarak, vatandaşlar da günlük aktivitelerini sürdürmede zorluklar yaşadı. Yaya geçitlerinde su birikintileri oluşması yürüyüşü zorlaştırırken, açık alanlarda bulunanlar da yağmurdan korunmak için tedbirler aldı.

Meteoroloji yetkilileri, yağışın önümüzdeki saatlerde etkisini azaltacağını belirtirken, vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı. Şemsiye ve yağmurluk gibi yağmur ekipmanlarını yanlarında bulundurmaları gerektiğini vurguladılar.

 

AA

Bakmadan Geçme