• Haberler
  • Konya
  • Ankara Caddesi'nde Yol Bakım-Onarım Çalışması

Ankara Caddesi'nde Yol Bakım-Onarım Çalışması

Konya Büyükşehir Belediyesi, şehir içi ulaşımı daha güvenli ve konforlu hale getirmek için yol bakım-onarım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda, Ankara Caddesi'nde bakım-onarım çalışması gerçekleştirilecek.

Konya Büyükşehir Belediyesi, şehir içi ulaşımı daha güvenli ve konforlu hale getirmek için yol bakım-onarım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda, Ankara Caddesi’nde bakım-onarım çalışması gerçekleştirilecek.

Trafik Düzenlemesi: Çalışmalar, Bolay Sokak ve Ankara Caddesi kesişim noktasından başlayarak, Ankara Caddesi ile Sultan Veled Caddesi kesişimine kadar olan güzergâhta yapılacak. Bu süre zarfında Çarşı istikametine gidiş yönünde araç trafiğine geçici olarak kapalı olacak.

Çalışma Programı:

    Tarih: 26 Ekim Cumartesi
    Saat: 00.30 - 07.00

Belediye yetkilileri, sürücülerin belirtilen saatler arasında alternatif güzergâhları kullanmaları konusunda uyarıda bulunarak, çalışmalara gösterilen anlayış ve sabır için teşekkür etti.

Bu çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte, bölgedeki ulaşım daha güvenli ve rahat bir hale getirilecek. Konya Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların hayat kalitesini yükseltmek için benzer projelere devam edeceğini bildirdi.

Özel Haber

Bakmadan Geçme