Yumak Otomotiv, Turquality desteği

Otomotiv sektörünün öncü firmalarından Yumak Otomotiv, TURQUALITY desteği almaya hak kazandı. Bu destek ile dünya genelinde kalite standartlarını en üst seviyeye çıkarmayı hedefleyen Yumak Otomotiv, pazar payını büyütmeyi planlıyor.

TAKİP ET

Turquality Programı, Türkiye'nin dünya çapında markalaşmayı teşvik eden en kapsamlı destek programı olup, seçkin firmalara sağlanan bu imkan, firmaların küresel pazarlarda rekabet gücünü artırmayı amaçlıyor. Türkiye'nin otomotiv sektöründeki önemli markalarından Yumak Otomotiv, Turquality Desteği ile global büyüme yolculuğunda önemli bir adım attı.

Ağır vasıtalar için hassas yedek parçalar üreten firma, Yumak markası ile çıkan her ürünün dünya standartlarında kaliteli ve dayanıklı olması için çalışmaktadır. Bu programdan alınan destek ile inovasyon, kalite ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışmaları daha ileri taşımayı planlayan Yumak Otomotiv, uluslararası arenada Türk markasını güçlü bir şekilde temsil etmeyi hedeflemektedir.


Alınan destek ile ilgili konuşan Yumak Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Eymen Yumak, "Bu başarı, tüm Yumak ailesinin özverili çalışmaları sayesinde elde edildi. Turquality programı ile dünya genelinde daha fazla müşteriye ulaşmayı ve ürünlerimizi, hizmetlerimizi daha geniş kitlelerle buluşturmayı hedefliyoruz. Kalite ve güvenilirlikte liderliğimizi sürdürerek, sektördeki öncü konumumuzu koruyacağız” dedi.
Turquality desteğinin sunduğu imkânlarla üretim, Ar-Ge ve tanıtım alanındaki yatırımlarını genişletmeyi hedeflediklerini söyleyen Yumak, kaliteyle birlikte ihracat değerimizi artırarak ülke ekonomisine en yüksek derecede katkı sağlamayı ödev biliyoruz şeklinde konuştu.


Dünyanın çeşitli yerlerinde yüzlerce çalışanıyla müşterilerine hizmet veren Yumak Otomotiv, sektörün öncü firmalarından olmanın ve Turquality desteği almanın haklı gururunu yaşamaktadır.

Bakmadan Geçme