Yöntem'li öğrenciler Konya'ya TEKNOFEST' te, Türkiye birinciliği gururunu yaşattılar

Antalya'da düzenlenen TEKNOFEST' te EĞİTİM TEKNOLOJİLERİ İLKOKUL-ORTAOKUL KATEGORİSİNDE Yöntem'li öğrencilerden Kemal Kerem Aydın, Alptuğ Gürcan ve Buğrahan Aytek'ten oluşan SPACA ARGE takımı Türkiye birincileri olarak, Konya'ya ve okullarına bu gururu yaşattılar.

TAKİP ET

Yöntem'li öğrencilerinin TEKNOFEST' e Türkiye birincileri olması nedeniyle Yöntem Eğitim Kurumları'nın Selçuklu Yerleşkesinde düzenlenen basın toplantısına Fen Bilimleri Öğretmeni ve Yöntem Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Üyesi Serdar Akar, Yöntem Koleji TEKNOFEST Danışmanı Nursun Kurt, Yöntem Selçuklu Yerleşkesi Müdürü Musa Gezgin, Yöntem Meram Yerleşkesi Müdür Yardımcısı Ömer Sofuoğlu, TEKNOFEST'TE Türkiye Birincileri olan Kemal Kerem Aydın, Alptuğ Gürcan ve Buğrahan Aytek katıldı.

Öğrencilerimizin, TEKNOFEST' te Türkiye Birincileri olmasının gururunu yaşıyoruz

Basın toplantısında konuşan Fen Bilimleri Öğretmeni ve Yöntem Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Üyesi Serdar Akar öğrencilerinin TEKNOFEST' te Türkiye Birincileri olmasının Konya olarak gururunu yaşadıklarını belirterek, “Yöntem Koleji olarak 2024 LGS' deki büyük başarımızdan sonra bir büyük başarıyı da sizlerle paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Okulumuz öğrencilerinden Kemal Kerem Aydın, Alptuğ Gürcan ve Buğrahan Aytek'ten oluşan SPACA ARGE takımımız, Teknoloji Direktörümüz Sami Kurt ve Danışmanımız Dursun Kurt liderliğinde 02 – 06 Eylül 2024 tarihlerinde Antalya'da düzenlenen TEKNOFEST' te EĞİTİM TEKNOLOJİLERİ İLKOKUL/ORTAOKUL KATEGORİSİNDE Türkiye birincisi olmuştur. Öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi ve bize her zaman sınırsız destek olan ailelerimizi kutluyoruz. Bildiğiniz gibi Yöntem Koleji LGS' de her yıl Türkiye birincileri çıkaran bir kurumdur. Bugünkü başarımız bir kez daha göstermiştir ki, Yöntem Koleji akademik başarıların yanında sanatsal, sportif ve bilimsel alanda da Konya'nın en güçlü kurumlarındandır. Bir yandan LGS' deki Türkiye birincilerimiz, bir yandan YKS' deki derecelerimiz, bir yandan IP okulu olarak yurtdışına eğitime gönderdiğimiz öğrencilerimiz, bir yandan sportif alandaki sayısız başarılarımız Yöntem Kolejinin öğrencilerini her alanda en donanımlı yetişmesi için ne kadar profesyonel çalıştığını göstermektedir” dedi.

Başarıyı ekip çalışmasıyla elde ettik
Yöntem Koleji TEKNOFEST Danışmanı Nursun Kurt bu başarıyı ekip çalışmayışıyla elde ettiklerini dile getirerek, “ TEKNOFEST için okulumuzda bir ekip kurduk, disiplinli ve ekip ruhuyla öğrencilerimiz, bize bu mutluluğu yaşattılar. Öğrencilerimize, okul idarecilerimizi, ailelerine ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Yöntem Selçuklu Yerleşkesi Müdürü Musa Gezgin, okulumuzun TEKNOFEST' teki başarısı hepimizi sevindirdi derken, Yöntem Meram Yerleşkesi Müdür yardımcısı Ömer Sofuoğlu' da, Konya ve Yöntem olarak çok büyük bir gurur yaşadıklarını ifade etti.

Okulumuzun desteği ve düzenli çalışmayla başardık
TEKNOFEST' te, Türkiye Birincileri olan Yöntem'li öğrencilerden Kemal Kerem Aydın, Alptuğ Gürcan ve Buğrahan Aytek'te, “Hocalarımızın, okul idarecilerimizin ve rehberlik servisimizin desteğiyle projemizi bir yıl boyunca çalışarak bitirdik. Okulumuzun desteği ve düzenli çalışmayla başardık. Bize emek veren herkese çok teşekkür ediyoruz” diye konuştular.

Basın toplantısı sonrası Fen Bilimleri Öğretmeni ve Yöntem Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Üyesi Serdar Akar TEKNOFEST' te, Türkiye Birincileri olan öğrencileri Kemal Kerem Aydın'a, Alptuğ Gürcan'a ve Buğrahan Aytek'te birer plaket verdi.

Bakmadan Geçme