Yıldız: ASRİAD azim sahibi bir iş insanları derneğidir

Asrın İşinsanları Derneği (ASRİAD) Genel Başkanı Cemil Yıldız, Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yahya Atıcı ile Teşkilatlanma Komisyonu Başkan Yardımcıları Engin Doğan, Aytaç Koyuncu, Mehmet Tekin, Yücel Taşkın ve Cemil Tunceli, Şube ziyaretleri kapsamında Konya'yı ziyaret etti.

TAKİP ET

Yıldız ve beraberindeki heyet Konya ziyaretleri kapsamında üyeler ile buluşurken Konya Ticaret Odası (KTO) Başkanı Selçuk Öztürk, Konya Sanayi Odası (KSO) Başkanı Mustafa Büyükeğen'i ziyaret etti. ASRİAD Konya Şube Başkanı Abdullah Karabağ ve Yönetim Kurulu ile Konya şube binasında bir araya gelen Genel Başkan Cemil Yıldız başkanlığındaki ASRİAD heyeti, 7. Programlama Çalıştayı sonrası yeni döneme ilişkin planlamalar, Genel Merkez bünyesindeki başkanlıklarla koordineli çalışmalar, şube başkanlığının yeni dönemde yapmayı planladığı faaliyetler ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

‘ASRİAD HER DAİM ZULME KARŞI ORTAYA KONAN TAVIRLARIN YANINDA DURMAKTADIR'

Genel Başkan Yıldız, Şube ziyaretleri kapsamında Konya'ya geldiğini belirtti. ASRİAD olarak yaptıkları hizmetlere değinen Yıldız, Türkiye genelinde bulunan şubeleri ekibi ile ziyaret ettiğine dikkat çekti. Yıldız, “Yeni genel başkan olduğum için Türkiye genelinde bulunan şubelerimizi ziyaret ediyoruz. Ziyaret ettiğimiz iller için neler yapabiliriz diye talepleri not alıyoruz. Konya için de ne yapabiliriz diye bir araya geldik. ASRİAD, hayat şartlarının her durumunda nitelik üretme, üye yapısına ve ülke ekonomisine pozitif katkı sunma konusunda kararlı bir tutum takınan azim sahibi bir iş insanları derneğidir. Bu azmini sahip olduğu temel değerlerinden almaktadır. ASRİAD her daim zulme karşı ortaya konan tavırların yanında durmaktadır. Siyonizm zulmünü destekleyen markalarla/şahıslarla/kurumlarla ilgili olarak toplumda ortaya konan boykotlar hassasiyetle desteklenmektedir.

Bununla birlikte daha uzun vadeli düşünüp ikame üretimlerin yapılması gereğinin de bilincini diri tutmaktadır. Son gerilimler tekrar göstermiştir ki, yeryüzünde hakkaniyeti tesis için küresel kurumlara egemenlik kuran güçlere rağmen mazlumların hakkını korumak imkansız gözükmektedir. Küresel sistemin ve kurumların revizyonu için mücadele etmek gerektiği şarttır. Bunun için yeni küresel girişimler üzerinde çalışılması bir mecburiyettir. Ekonomik sorunlar açısından dünyanın ve ülkemizin içinden geçmekte olduğu bazı krizlerin geride kaldığı görülmektedir. Ancak yeni risk alanı olarak bölgeseli de aşan boyutlarda beklenen savaş riski, ziyadesiyle tedirgin edici olarak değerlendirilmektedir. Ülkemiz ekonomi yönetiminin politikaları doğrultusunda orta vadede ekonominin dengeye kavuşma trendine girdiği görülmektedir. Her ne kadar büyük bedeller ödense de 2025 sonu itibariyle enflasyonun ve faizlerin sürdürülebilir seviyelere gerileyeceği beklenmektedir.” İfadelerini kullandı.

ASRİAD Konya Şube Başkanı Abdullah Karabağ ise Konya ziyaretleri için Genel Başkanı Cemil Yıldız, Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yahya Atıcı ile Teşkilatlanma Komisyonu Başkan Yardımcıları Engin Doğan, Aytaç Koyuncu, Mehmet Tekin, Yücel Taşkın ve Cemil Tunceli'ye teşekkür etti. Ziyaret günün anısına hediye takdimi ile son buldu.

Bakmadan Geçme