Vizesiz ziyaret edebileceğiniz ülkeleri biliyor muydunuz?

Vizesiz gidilen ülkelerin hangileri olduğu, birçok kişinin gündeminde yer alıyor. Türk vatandaşlarından vize istemeyen ülkeler hangileri, işte o ülkeler...

Türk vatandaşları için yurt dışı seyehatleri, bazı ülkeler için vize muafiyeti sayesinde daha kolay hale geliyor. Vize istemeyen ülkeler listesi, hem tatil planları yapanlar hem de iş amaçlı seyehat edenler için büyük kolaylık sağlıyor.

Türk vatandaşlarının vizesiz seyehat edebileceği ülkeler arasında Avrupa, Asya, Afrika ve Amerika kıtalarında yer alan birçok seçenek bulunuyor.

En popüler vizesiz ülkeler arasında Gürcistan, Arnavutluk, Sırbistan ve Karadağ gibi Avrupa ülkeleri yer alırken, Asya' da ise Güney Kore, Japonya ve Maldivler dikkat çekiyor. Türk pasaportuyla vizesiz ziyaret edilebilen diğer önemli seçenekler ise Şili, Brezilya ve Arjantin gibi Güney Amerika ülkeleridir.

180 GÜN VİZESİZ KALMA İMKANI

Türkiye' nin diplomatik ilişkilerine dayalı olarak bazı ülkeler yalnızca beliri sürelerle vizesiz seyahat imkanı sunuyor. Örneğin; Japonya ve Güney Kore için 90, Arnavutluk ve Karadağ ise 180 gün boyunca vizesiz kalınabiliyor.

Özel Haber

Bakmadan Geçme