Vekil Selvi, Konyalıların beklediği projeler hakkında bilgi verdi!

AK Parti Konya Milletvekili Latif Selvi, Hakimiyet Gazetesi'nin kuruluşunun 28. Yıldönümü nedeni ile gazetemizi ziyaret etti. Selvi, Konya'da yapılması planlanan çalışmalar açıklamalarda bulundu. 

Youtube Kanalı
Abone Ol

Gazetemizin kuruluş yıl dönümü dolayısıyla birçok siyasetçi tebriklerde bulunuyor. Tebrikler kapsamında AK Parti Konya Milletvekili Latif Selvi, Gazetemizi ziyaret etti.

Selvi, “Hâkimiyet Gazetesi, Konyamızın köklü basın yayın organlarından bir tanesidir.

Yıllarca tecrübeli kadrosuyla şehrimizin meselelerine dikkat çeken, ülke ve şehir sorunlarına duyarlı, sorumlu gazetecilik alanında örnek faaliyet yürütmektedir. Biz de bu çalışmalarda başarılar diliyoruz.” dedi.

Konya'da devam edenn projeler ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgi veren Latif Selvi;
“SORUNLARIN ÇÖZÜMÜ İÇİN GAYRET İÇERİSİNDEYİZ”

Çevre Yolu'nun öncelikli bitirilecekler listesinde olduğuna dikkat Çeken Vekil Selvi, “Konya yaptığımız ve yapmayı planladığımız çalışmalar devam ediyor.

Sahipsiz hayvanların korunmasıyla ilgili yaptığımız çalışmalar, mali konularda yaptığımız çalışmalar, Ticaret Kanunu'nu ilgilendiren konular.

Bir takım anlaşmalar derken, son dönemde yoğun bir çalışma atmosferimiz oldu. Öncelikle gündemimize aldığımız konulardan çevre yolumuzun tamamlanması, Mavi Tünel'in sulama projesi olarak, Konya'mız için hayati öneme sahip projesi ve yakından takip ediyoruz. Sanayicilerimiz sorunları var. O sorunların çözümü için gayret içerisindeyiz.”


BANLİYÖ TREN HATTINDA ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR!

Çalışmaları devam eden banliyö tren hattı ile ilgili de açıklama yapan Selvi, “Konya'mızda hem metro hem de hafif raylı sistemin yaygınlık kazanmasıyla ilgili mutabık olduğumuz konular, hayata geçirilecek ve şu anda çalışmalar devam ediyor.

Banliyö tren hattının tamamlanması bir diğer, adliyeye giden tren hattının Şehir Hastanesi'ne ve oradan Organize Sanayi'ye oradan da stadyuma ulaşacak şekilde yapılması çalışmaları devam ediyor.” söylemlerinde bulundu.

Özel Haber

Bakmadan Geçme