Vali Akın ve eşinden anlamlı ziyaret

Konya Valisi İbrahim Akın, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü nedeniyle eşi Saliha Akın ile birlikte Meliha Ercan Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi sakinlerini ziyaret etti.

TAKİP ET

Konya Valisi İbrahim Akın, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü nedeniyle eşi Saliha Akın ile birlikte Meliha Ercan Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi sakinlerini ziyaret etti. Meliha Ercan Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi sakinleri ile yakından ilgilenen ve bir süre hasbihal eden Vali İbrahim Akın ve eşi Saliha Akın, Huzurevi Sakinlerinin Yaşlılar Günü'nü kutlayarak birlikte pasta kestiler.


Ziyaret sırasında huzurevinde kalanlar tarafından el emeğiyle hazırlanan resim, el işi ve takı gibi eserleri yakından inceleyen Vali Akın, Dünya Yaşlılar Günü'nün yalnızca bir gün değil, her gün yaşlı bireylere saygı ve sevgi göstermemiz gerektiğini hatırlatan özel bir gün olduğunu belirtti.


Yaşlıların toplumun en kıymetli hazineleri olduğunu ifade eden Vali Akın huzurevi sakinlerinin 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü'nü kutlayarak, sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir hayat sürmelerini diledi.


Vali Akın'a ziyaretleri sırasında Vali Yardımcısı Fatmagül Dalmış, Konya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdullah Neşeli ve Huzurevi yetkilileri eşlik etti.

Bakmadan Geçme