Tümosan Konyaspor 2. Başkanı Adem Bulut, Hakimiyet'e özel açıklamalarda bulundu

Tümosan Konyaspor Yönetim Kurulu olarak çok çalıştıklarını ifade eden 2. Başkan Adem Bulut, yeni bir kadro yapılanmasıyla başladıkları Trendyol Süper Lig'de taraftarlardan sabır ve destek istedi.

Geçtiğimiz yıl zor bir dönemde Ali Çamdalı'yı göreve getirip, kendisine güvendiklerini dile getiren Bulut, “Ali hoca takımı tanıyan, şehri bilen ve yıllarca bu formaya hizmet etmiş bir değerimiz. Kendisine güveniyor ve inanıyoruz. Saha içi başarı üzerine çalışırken, aynı zamanda yönetim olarak saha dışı idari ve sportif işlerle de kulübün sağlam zemin üzerinde devam edebilmesi için tüm gücümüzle çalışıyoruz.

Konyasporlu taraftarlarımızı da anlıyoruz. Ama sabrederek, maçlarda 90 dakika destek verirlerse, zamanla başarının geleceğine inanıyorum. İyi bir kadro kurduk, bu kadronun ahengi ve uyumu yakalaması gerekiyor. Çok erken tepkiler veriliyor. Tümosan Konyaspor'un her alanda iyi gitmesi için güç birliği, fikir birliği, şehir ve taraftar birliği gerekiyor” diye konuştu.

TARAFTARLARDAN SABIR VE DESTEK İSTEDİ

İkas Eyüpspor karşılaşması için taraftarlardan tam destek isteyen 2. Başkan Adem Bulut, “Pazar günü öğlen oynanmasıyla taraftarlarımızın stadı dolduracaklarını biliyorum. Onların son düdüğe kadar bizleri desteklemelerini ve futbolcularımıza moral vermelerini istiyorum. Bu maçtan 3 puan alarak yolumuza devam etmek istiyoruz” dedi.

Özel Haber

Bakmadan Geçme