TİGEM Ceylanpınar Tarım İşletmesi'nde hububat hasadı devam ediyor

Tarım ve Orman Bakanlığı'na bağlı Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü (TİGEM), Ceylanpınar Tarım İşletmesi'nde hububat hasadıyla verimli bir sezon geçiriyor.

Tarım ve Orman Bakanlığı'na bağlı Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü (TİGEM), Ceylanpınar Tarım İşletmesi'nde hububat hasadıyla verimli bir sezon geçiriyor. "Hububat deposu" olarak bilinen dev işletmede mayıs ayının sonunda başlayan hasat dönemi, yaklaşık 88 bin futbol sahası büyüklüğündeki alanda gerçekleşiyor.

Bu devasa alanda, 229 biçerdöver, 128 kamyon ve 1200 işçiyle hasat çalışmaları sürdürülüyor. Ekipmanlar ve personel, verimli bir hasat süreci için titizlikle çalışıyor.

Hasat dönemi boyunca, tarımsal ürünlerin toplanması, depolanması ve nakliyesi gibi süreçler, modern teknoloji ve uzman personel tarafından yönetiliyor. Bu sayede, TİGEM Ceylanpınar Tarım İşletmesi, kaliteli ve güvenilir tarım ürünleri tedarik etmeyi hedefliyor.

TİGEM Ceylanpınar Tarım İşletmesi, sürdürülebilir tarım uygulamalarıyla çiftçilere örnek olurken, ülke genelinde tarımsal üretimin artırılmasına da katkı sağlıyor.

AA

Bakmadan Geçme