Sonbahar Serinliğinde Keyifle İzlenecek Film Önerileri

Havaların serinlediği, sonbaharın kışa doğru evrildiği bu günlerde, evde sıcak bir içecekle vakit geçirirken keyifle izleyebileceğiniz filmlerle karşınızdayız. Sonbahar atmosferine uygun, sıcak ve içten hikayeler sunan film önerilerimizi sizler için derledik...

Havaların serinlediği, sonbaharın kışa doğru evrildiği bu günlerde, evde sıcak bir içecekle vakit geçirirken keyifle izleyebileceğiniz filmlerle karşınızdayız. Sonbahar atmosferine uygun, sıcak ve içten hikayeler sunan film önerilerimizi sizler için derledik:

Ölü Ozanlar Derneği (Dead Poets Society) - 1989



Robin Williams'ın başrolde yer aldığı bu klasik, dostluk, gençlik ve hayallerin peşinden gitme temalarıyla sonbahar ruhuna uygun duygusal bir hikaye sunuyor.

Kasım'da Aşk Başkadır (Sweet November) - 2001



Charlize Theron ve Keanu Reeves'in başrollerini paylaştığı bu romantik film, hayatı dolu dolu yaşama ve her anın kıymetini bilme üzerine düşündürücü bir hikaye anlatıyor.

Sonbahar (Autumn) - 2008



Özellikle Anadolu'nun eşsiz doğasıyla harmanlanmış bu Türk yapımı film, hem atmosferiyle hem de öyküsüyle sonbahar ruhunu yansıtıyor. Yavaş tempolu ve derin duygusal bir film arayanlara önerilir.

Her Şeyin Teorisi (The Theory of Everything) - 2014



Stephen Hawking'in yaşamını konu alan bu biyografik film, sonbahar gibi hüzünlü ama bir o kadar da umut dolu bir hikaye sunuyor. Eddie Redmayne'in etkileyici performansıyla izlenmeye değer.

İçimdeki Yangın (Incendies) - 2010



Denis Villeneuve yönetmenliğinde, geçmişle yüzleşme ve aile sırlarının ortaya çıkışıyla gerilim ve dram dolu bir film. İzleyiciyi derin düşüncelere sevk edecek bir sonbahar seçimi.

Bu filmlerle, sonbaharın nostaljik havasına uyum sağlayabilir ve kendinizi sinemanın büyüsüne kaptırabilirsiniz. İyi seyirler dileriz!

Özel Haber

Bakmadan Geçme