Slogan medya emin adımlarla

2014 yılından kurulan slogan Medya o günden bugüne aktif olarak başarılı çalışmalara imza attı. PR adına yüzlerce firmanın tercihi olan Slogan Medya, yenilikçi, hızlı ve güvenilir bir şekilde yoluna emin adımlarla devam ediyor

Konya'nın tanınmış gazetecilerinden Mustafa Dörtyol ve İş insanı Mehmet Ali Okka tarafından 2014 yılında kurulan Slogan medya yaptığı başarılı çalışmalarla medya ve tanıtım sektöründe adını duyurmaya devam ediyor.

Ajans sahiplerinden Mustafa Dörtyol reklam ve tanıtım sektöründe geleceğe yönelik vizyon ve projeleri hayata geçirerek hizmet verdikleri firmaları sektörlerinde en iyi şekilde tanıtma gayreti içinde olduklarını söyledi. Dörtyol ‘Markalar için dijital stratejileri belirleyip, bunlara uygun kampanyaları oluşturup, hayata geçiriyoruz. Firmaların dijital mecralarda olması gereken yerde olması ve bu mecralarda varlığını sürekli kılmak için tüm çabamızı gösteriyoruz. Firmaların gerektiğinde projelerinizi hareketlendirip renklendirecek animasyon ya da prodüksiyon işlerini gerçekleştiriyor, bazen de web sitesi tasarımları ile dijital dünyadaki yüzünü yeniliyoruz.

Markanı beklentilerini anlayan ve ihtiyaçlarınıza göre çözüm üreten bir ajans olarak çok bilinmesek te yıllardır yoldayız. Umarım bir gün karşılaşırız' dedi.

Ajans hizmetleri hakkında da bilgi veren Dörtyol 'Sosyal Medya Danışmanlığı, Prodüksiyon, Web Tasarımı, SEO (Arama Motoru Optimizasyonu), Katalog, Logotype & Kurumsal Kimlik Tasarımı ve basın danışmanlığı hizmetlerimiz mevcut Markalarımızın gücünü keşfederek başarılarına katkıda bulunuyoruz. Dijital Dünyada İz Bırakıyoruz' ifadelerini kullandı

Bakmadan Geçme