Sevgi Tekin'in cinayet zanlısı katil olduğunu cami cemaatinden öğrenmiş

4 çocuk annesi Sevgi Tekin'in cinayet zanlısı Gökhan Ağdaş'ın savcılık ifadesinde alkollü olduğu için olayı hatırlamadığı cinayet işlediğini 1 gün sonra sabah namazından çıkan cami cemaatinden öğrendiğini söylediği ortaya çıtı.

TAKİP ET

Olay Geçtiğimiz Ocak ayında Ankara'nın Mamak ilçesinde meydana gelmiş, 26 yaşındaki Gökhan Ağdaş 5 aydır ayrı yaşadığı ve 1 çocuğunun annesi olan 32 yaşındaki Sevgi Tekin'i yaşadığı eve kırdığı camdan girerek annesi kardeşi ve 4 çocuğunu gözü önünde 4 kurşunla öldürmüştü. Olaydan 1 gün sonra yakınları tarafından işlediği cinayette kullandığı silahla birlikte teslim edilen zanlı çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine konulmuştu.

Öte yandan birlikte yaşadığı ve 1 çocuğunun annesi olan Sevgi Tekini 4 kurşunla öldüren 26 yaşındaki Gökhan Ağdaş'ın savcılık ifadesinde olayı hatırlamadığını söylediği öğrenildi.

TANIMADIĞIM ADAMIN SİLAHINI ALIP KAÇTIM

Ağdaş ifadesinin ilk bölümünde 'Onu çok seviyordum. Ayrılmak istedim ama yapamadık. Bir türlü ayrılamadık. Fakat tartışmalarımızda hiç bitmedi. Olay günü Sevginin başka bir erkekle görüştüğünü duydum bu yüzden tartıştık. Bu yüzden moralinin bozuktu. Metruk bir binada alkol almaya başladım yanıma tanımadığım bir adam geldi onunla alkol almaya devam ettik. Cebinden silah çıkarıp havaya ateş etti. Bende ateş edeyim deyip silahı aldım ve adamın yanından koşarak kaçtım. Nereye gittiğimi bilmeden koştum' cümlelerine yer verdi.

'KATİL OLDUĞUMU CAMİ CEMATİNDEN ÖĞRENDİM'

Ağdaş ifadesinin devamında 'Kendimi biranda Sevginin evinin önünde buldum. İçeri girdiğimi ve sonra evden çıkıp gittiğimi hatırlıyorum. Eve girmem ve çıkmam arasında olan kısmı hatırlamıyorum. Alkolün etkisi ile bir metruk binada sızmış kalmışım Sabah gözümü açtığımda alkolün etkisi ile o metruk binada sızdığımı anladım. Binadan çıktım az ileride camiden sabah namazından çıkanları gördüm. İçlerinden ismini bilmediğim ama mahalleden tanığım bir amca bana 'Gökhan oğlum sen ne yaptın bir kadını öldürmüşsün mahallede herkes seni konuşuyor' dedi. Duyunca şok oldum. Panikleyerek kaçtım. 1 gün boyunca kendime gelemedim. Sonunda teslim olamaya karar verdim ve yakınlarım aracılığı ile polis teslim oldum.

'PİŞMANIM ONU ÇOK SEVİYORDUM'

İfadesinin son bölümünde ise pişmanlığını dile getiren Gökhan Ağdaş ' Bu olaydan dolayı çok pişmanım. Olay anlık olarak geliştiğini düşünüyorum. Çünki kafamda böyle bir düşünce yoktu. Sevgiden ne kadar ayrılmak istesemde onu seviyordum. Nihayetinde çocuğumun annesiydi. Ona iyi bir hayat yaşatmak isterdim. Ona ve kendime böyle bir durum yaşattığım için üzgünüm' dedi Ağdaş'ın önümüzdeki günlerde yargılanmasına başlanması bekleniyor. Sevgi Tekin'in ailesi ise kızlarının hergün mezarına gidip gözyaşı döküp dua ediyor.

ZAFER SAMANCI-KONYA

Bakmadan Geçme