Selçuklu Kongre Merkezi yetkilileri ne yapıyorsunuz?

Kuran ayetlerini şarkılarına meze yapıp alay eden, bu yüzden ülkesinden firar etmiş, sapkınlığı tescil edilmiş sözde sanatçı Mohsen Namjoo'yu Selçuklu Kongre Merkezi'nin hangi akla hizmet Konya'da sahneye çıkaracağı tartışma konusu oldu.

TAKİP ET

Kuran ayetlerini şarkılarına meze yapıp alay eden, bu yüzden ülkesinden firar etmiş, sapkınlığı tescil edilmiş sözde sanatçı Mohsen Namjoo'yu Selçuklu Kongre Merkezi'nin hangi akla hizmet Konya'da sahneye çıkaracağı merak konusu oldu.


Sapkın ünü tüm dünyaya yayılmışken acaba Selçuklu Kongre merkezi yetkilileri bu sanatçıyı neden araştırma zahmetinde bulunmadı? Sosyal medyadan tepki gelmeseydi bu sapkın sözde sanatçının, şehit kanlarıyla sulanmış bu topraklar üstünde tepinerek şarkı söylemesine müsaade mi edeceklerdi?


Kim bu sapkın Mohsen Namjoo?


Kur'an-ı Kerim'deki Şems, Nebe, Tekvir surelerini şarkısına malzeme yaparak seslendiren ve ülkesi İran'dan firar eden, ülkesine girmesi yasak olan İranlı sapkın müzisyen Mohsen Namjoo'nun Türkiye'de Konya İstanbul, Bursa, Ankara, ve Van'da konser vereceği öğrenilince sosyal medyadan büyük tepki geldi.
Orkestrasıyla 5 konserlik turne için Türkiye'ye gelecek olan İranlı müzisyen Mohsen Namjoo'nun konserlerine karşı sosyal medyadan verilen tepkiler sonuç vermeye başladı.


Sapkın sanatçı Mohsen Namjoo 2 Aralık'ta İstanbul Volkswagen Arena'da, 3 Aralık Bursa Merinos AKK'de, 7 Aralık'ta Konya Selçuklu Kongre Merkezi'nde, 10 Aralık'ta da Van Nur Tatar Spor Salonu'nda konser vermesi planlanıyordu.

Konserlerden 3'ü iptal


Twitter'da sosyal medya kullanıcıları Müdafa-i İslam Hareketi öncülüğünde, İllerin valilik ve belediyelerine tepki sesleri yükselince sapkın sanatçının Konya, Van ve Bursa konserleri iptal edildi.


Bilet satışının yapıldığı Biletix'te de Konya, Van ve Bursa konserlerinin bilet satışı durduruldu.

Bakmadan Geçme