Sebze seçerken vefat etti

Antalya'da bir kişi sebze almak için gittiği Toptancı Hal'inde fenalaşarak hayatını kaybetti.

Olay, saat 12.00 sıralarında Antalya'nın Kepez ilçesi Güneş Mahallesi'ndeki Toptancı Hal'inde yaşandı. Hal içerisindeki komisyoncuya sebze almak için giden 73 yaşındaki Mehmet Çolakoğlu, komisyoncu önünde bulunan kasalardan elindeki poşete sebzeleri doldurduğu esnada fenalaştı. Aniden yere yığılan Çolakoğlu'nun yardımına çevredeki vatandaşlar koştu. Komisyon çalışanlarının 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ekibi sevk edildi. Ekiplerce yaşlı adamın hayatını kaybettiği belirlendi.

Çolakoğlu'nun fenalaşıp hayatını kaybettiği o anlar iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde yaşlı adamın kasalardaki sebzeleri poşeti doldurmasından sonra, bir kişinin kendisine yardım ederek poşeti kenara bıraktığı ve hemen ardından fenalaşarak yere düştüğü anlar yer aldı. Yaşlı adamın yakın zamanda kalbinde bulunan rahatsızlıktan dolayı anjiyo olduğu öğrenildi. Çolakoğlu'nun ölüm haberini alarak olay yerine gelen eşi ve kızı uzun süre birbirine sarılarak gözyaşı döktü.
Savcılık ve Olay Yeri İnceleme ekiplerinin gerçekleştirdiği çalışmadan sonra yaşlı adamın cansız bedeni kesin ölüm nedeninin tespit edilmesi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Bakmadan Geçme