Saklandığı çatıda yakalandı

İzmir'de, 10 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve kasten öldürme dahil birçok suçtan kaydı olan zanlı, saklandığı çatıda yakalandı.

Konak İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, ‘kasten öldürme' dahil çok sayıda suçtan aranması bulunan ve hakkında 10 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası olan 32 yaşındaki Ç.A. isimli şahsın ilçedeki 930 sokak üzerinde olduğuna ilişkin istihbari bilgi elde etti. Bunun üzerine ekipler, gerekli teknik ve fiziki çalışmaları başlattı. Zanlının bulunduğu sokakta güvenlik tedbirleri alındı.

Ekiplerin sokağa girdiğini son anda gören Ç.A., bir binanın çatısına çıkıp kaçmaya başladı. Bitişik binaların çatısında koşmaya başlayan şahıs, kısa süreli kovalamacadan sonra saklandığı çatıda kıskıvrak yakalandı. Şahsın yapılan UYAP sorgulamasında; kasten yaralama ve ruhsatsız silah bulundurma suçlarından 10 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezasıyla arandığı, ayrıca; kasten öldürme, kasıtlı ve basit yaralama, mala zarar verme ve uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti suçundan ise arandığı belirlendi.

Gözaltına alınan suç makinesi, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bakmadan Geçme