Saadet Partili  vekilden  dikkat çeken açıklama: 'Hedef Türkiye' 

Saadet Partisi Hatay Milletvekili Necmettin Çalışkan, Haberler.com'a canlı yayında yaptığı açıklamada, İsrail'in hedefi Türkiye olduğunu belirtti. Çalışkan, 'Şunu net bilmeliyiz ki bu 5 hedeften sonraki hedef direkt Türkiye' dedi.

TAKİP ET

İsrail ile ilan gerilimi devam ederken Hatay'ın vekilinden dikkat çeken açıklama geldi. Haberler.com'un konuğu olan Saadet Partisi Hatay Milletvekili Necmettin Çalışkan, bölgenin ateş çemberini döndüğünü ifade ederek, “Şunu net bilmeliyiz ki bu 5 hedeften sonraki hedef direkt Türkiye" diye konuşarak temkinli olunmasının önemine değindi.


“GERÇEKTEN ÇOK TEHLİKELİ BOYUTTAYIZ”

Necmettin Çalışkan'ın açıklamaları şu yönde: “Bir yılı aşkın bir süredir Gazze'de devam eden savaş yeni bir boyut kazandı. Küresel statüye geçti. Siyonist işgalci katiller sadece Gazze'de soykırım uygulamıyor, Lübnan'a, Suriye'ye,

Irak'a, İran'a, Yemen'e aynı anda 5 ayrı hedef seçtiler ama şunu net bilmeliyiz ki bu 5 hedeften sonraki hedef direkt Türkiye. Artık bunu da Sayın Cumhurbaşkanı gördüğü için bir taraftan Mısır Cumhurbaşkanı ile barış imzalama

noktasına gitti, bir taraftan da Suriye Cumhurbaşkanı Beşar Esad'a zeytin dalı uzatıyor. Netice alınmıyor henüz ama mutlaka yapılması gerekir, çünkü gerçekten çok tehlikeli boyuttayız.”

Bakmadan Geçme