Polis Gazetesi Haber Müdürü Süleyman Bademci'den Mustafa Aydın'a ziyaret

Polis Gazetesi Haber Müdürü Süleyman Bademci, Konya İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın'ı makamında ziyaret etti

TAKİP ET

Yaklaşık 6 yıldır yayın hayatına devam eden Polis Gazetesi'nin Haber Müdürü Süleyman Bademci, Konya'nın başarılı İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın'ı ziyaret etti. Geçtiğimiz yılın Eylül ayından bu yana Konya İl Emniyet Müdürü olarak görev yapan Aydın, Konya'yı çok sevdiğini ifade etti.

Türkiye'de huzur şehri olarak anılan Konya'nın yine huzur ve güveni için meslektaşları ile birlikte çalışmalarına devam ettiklerini belirtti.

Aydın 'Selçuklu'nun payitahtı Konya'da görev yapmak elbette büyük bir mutluluk. Mevlana diyarında göreve başladığım günden bu yana yaklaşık bir yıl geçmiş. Zaman bu şehirde su gibi akıyor' ifadelerini kullandı.

Polis Gazetesi Haber Müdürü Süleyman Bademci de çalışmaları hakkında Müdür Aydın'a bilgi verdi. Salgın döneminde polisin zor şartlar altında görevini en iyi şekilde yapma gayreti içinde olduğunu belirterek polis teşkilatına İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın nezdinde başarı diledi. Yaklaşık bir saat sohbet ortamında geçen ziyaret, Bademci'nin Aydın'a Türk Bayrağı hediyesi ile son buldu.

Bakmadan Geçme