Pedrinho'dan Konyaspor'a kritik katkı

Konyaspor'un sezon başında CSKA 1848'den transfer ettiği 27 yaşındaki sol kanat oyuncusu Pedrinho, sergilediği performansla takımına katkı sağlamaya devam ediyor. Sekiz haftada 3 gol ve 1 asistle oynayan Brezilyalı futbolcu, özellikle Kasımpaşa ve Bodrumspor deplasmanlarında frikikten attığı gollerle dikkat çekti. Pedrinho, son olarak Samsunspor deplasmanında attığı golle takımına 3 puan kazandırdı.

Pedrinho, kullandığı 5 frikikten 2'sini gole çevirirken, kaleciyi geçemediği pozisyonolarda da tehlike yarattı.

Konyaspor'da her geçen gün daha iyi adapte olduğunu belirten Pedriho, Türkiye'ye büyük beklentilerle geldiğini söyledi. Kent ve kulüp ortamından oldukça memnun olan futbolcu, Konyaspor'da beklentilerimin karşılandığını söyleyebilirim. Taraftarımız ve stadımız müthiş. Bu atmosfer, burada aidiyet duygumu güçlendirdi" ifadelerini kullandı.

Frikik gollerine dair konuşan Pedrinho, "O an tamamen gole odaklanıyorum. İstatisliklerden ziyade takımın kazanması benim için daha önemli. Puanlar geldikçe de performansım daha iyi olacaktır" dedi.

Takımın içindeki birlikteliğin önemine vurgu yapan Pedrinho, "Sıkı çalışan, birbirine bağlı bir oyuncu grubumuz var. Dayanışma ruhuyla hareket ediyoruz ve Beşiktaş maçında da hedefimiz üç puan" şeklinde konuştu.

AA

Bakmadan Geçme