Otoyolda korkunç kaza: Tırlar alev topuna döndü, sürücüleri ağır yaralandı!

Sakarya'nın Erenler ilçesi Anadolu Otoyolu'nda iki tırın çarpışması sonucu çıkan yangında, araçlar alev topuna döndü. Kazada sürücüler ağır yaralandı ve her iki tır tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi.

Kaza, Anadolu Otoyolu Erenler gişeleri yakınında meydana geldi. İhlas Haber Ajansı'ndan edinilen bilgiye göre, Ankara istikametine gitmekte olan Mehmet Akif Ç. (22) yönetimindeki tır, aynı yönde ilerleyen Remzi Y. (60) idaresindeki tıra çarptı.

Çarpışma sonrası her iki tır da alev aldı. Yangın hızla büyüyerek tırları tamamen sardı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın kontrol altına alınıp söndürüldü.

Kazadan ağır yaralı olarak kurtarılan iki sürücü, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Çalışmalara Sakarya Arama Kurtarma ve Yangın Timi (SAKTİM) de destek verdi. Yangın sonucu kullanılamaz hale gelen araçlar, yolun temizlenmesinin ardından kaldırıldı ve trafik akışı normale döndü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bakmadan Geçme