Önlem almadan durdu, trafik kazasına neden oldu

Manavgat'ta hafif ticari araca arkadan çarpan motosikletli sürücü ve yolcu yaralandı.

Olay, Antalya'nın Manavgat ilçesi D-400 Karayolu üzerinde meydana geldi. Yaşanan trafik kazası sonucunda 2 kişi yaralandı. Antalya'dan Alanya istikametine seyir halinde olan M.H.V.'nin kullandığı 07 BNF 556 plakalı motosiklet, Sorgun-Otogar Köprülü kavşağını geçmesinin ardından aynı istikamette gitmekte olan M.K.'nın kullandığı 07 GJC 85 plakalı hafif ticari araca arkadan çarptı. Kaza sonucunda yaralanan motosiklet sürücüsü M.H.V. ile motosiklette yolcu olarak bulunan C.V. 112 sağlık ekiplerinin olay yerindeki müdahalesinden sonra ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Öte yandan, kazanın lastiği patladığından dolayı yolun sağ tarafında duran tur minibüsü için gerekli önlem alınmaması ve hafif ticari aracın yoldaki lastiği son anda fark ederek durması sebebiyle meydana geldiği öğrenildi.

Kazanın şokunu yaşayan hafif ticari araç sürücüsü tur minibüsünü ve kaza yapan motosikleti gördüğünü, onlara çarpmamak için sola kaçtığında bir aracın kendisine arkadan çarptığını, motosikletin kendisinden önce kaza yaptığına ilişkin iddialarda bulundu.

Bakmadan Geçme