O ilde Kadınlar Kahvehanesi açıldı!

Manavgat Belediyesi tarafından Antalya'nın Eskihisar Mahallesi'ndeki Barış Manço Parkı'nda hayata geçirilen Kadınlar Kahvehanesi, törenle açıldı.

Manavgat Belediyesi tarafından Antalya'nın Eskihisar Mahallesi'ndeki Barış Manço Parkı'nda hayata geçirilen Kadınlar Kahvehanesi, törenle açıldı. Kahvehane, geniş oturma alanları, çocuk oyun alanları ve çeşitli sosyal etkinliklerin düzenlenebileceği bölümlerden oluşuyor.

Açılışa katılan vatandaşlar, törenin ardından kahvehanede sunulan ikramların tadına baktı. Kadınlar Kahvehanesi'nin açılışı, Eskihisar Mahallesi sakinleri tarafından memnuniyetle karşılandı. Bölge halkı, bu tür bir mekânın sosyal etkileşimi artıracağına ve kadınların toplumdaki görünürlüğüne katkı sağlayacağına inandıklarını belirtti.

Emekliler kahvehanesi de açılacak

Açılış töreninde konuşan Manavgat Belediye Başkanı Dr. Niyazi Nefi Kara, projenin önemine ve amaçlarına vurgu yaptı. Başkan Kara, “Açılışlarımıza devam edeceğiz. Sizlerin talepleri bizlere ulaştıkça, gücümüz yettiğince devam edeceğiz. 3 tane halk plajı açtık, dördüncüsü ve beşincisi için yer hazırlıklarını yapıyoruz. Irmak kenarına Emekliler Kahvehanesi'ni de açacağız. Kent lokantalarımızda da son aşamalara geldik. Gece gündüz çalışıyoruz. Tek derdimiz halkımızın gülümsemesi, siz gülümseyin biz mutlu olalım. Hayırlı olsun” sözlerini aktardı.


Açılış törenine Manavgat Belediye Başkanı Dr. Niyazi Nefi Kara, CHP Antalya Milletvekili Aykut Kaya, CHP Manavgat İlçe Başkanı Oykun Başar, belediye başkan yardımcıları, STK temsilcileri, oda başkanları, muhtarlar, basın mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Bakmadan Geçme