Nintendo Switch 2, Assassin's Creed Shadows ile birlikte açılışını yapacak!

Nintendo Switch 2, 12 Kasım 2024'te çıkışı beklenen Assassin's Creed Shadows oyunu ile birlikte çıkış yapacak.  Böylece konsol oyuncuları önceki nesilde yaşadıkları sorunları yaşamayacak.

TAKİP ET

Nintendo şirketinin açıklamalarına göre, oyuncuların konsolun çıkışının bir önceki nesil konsola oranla daha fazla oyun ile birlikte çıkacağını belirtti.

Bu açıklamanın üzerine Ubisoft ile anlaşan Nintendo, 12 Kasım 2024'te oyunun ertelenme durumu söz konusu olmaz ise Feodal Japonya döneminde geçen Assassin's Creed Shadows ve konsol birlikte piyasaya sürülecek.


UBİSOFT DİĞER OYUNLARIDA PORTLAMAYI DÜŞÜNÜYOR

Fransız Şirket Ubisoft'un yaptığı açıklamalara göre; Nintendo Switch 2'yi el üstünde tutması bekleniyor. Bir önceki oyunlardan, M.Ö 431 Yunanistan'ı konu alan, 873 yılı Vikingler dönemi ve 9.yüzyıl Bağdat döneminde geçen sırasıyla

Assassin's Creed Odyssey, Assassin's Creed Valhalla ve Assassin's Creed Mirage oyunlarını da konsola portlamayı (konsolun çalıştırabileceği düzeyde geliştirilmesi) bekleniyor. Ayrıca bu sene oyun severleri, Nintendo Switch 2'yi bolca oyun ağacı ile çıkartılması bekleniyor.

Bakmadan Geçme