MHP Konya Milletvekili Kalaycı: Cumhuriyet tarihinin en güçlü ittifakı

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, AK Parti ve MHP'nin oluşturduğu Cumhur ittifakının Türk siyasi tarihinin en güçlü ve başarılı ittifakı olduğunu söyledi

TAKİP ET

Muhalefet tarafından iitifakın küçük ortağı olarak isimlendirilmelerine önem vermediklerini dile getiren Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, 'AK Parti ve MHP'nin uyum içinde çalışarak başarılı olmasına kendilerinde bir nifak sokmaya çalışıyorlar. Bunlar nafile hareketler. Bizim vatandan başka bir sevdamız ve olmadı. Küçük hedeflere ve menfaat elde etme çabasına da düşmedik. Önce vatanın bekası dedik. Ülkemizin geleceğinin her anlamda huzur ve refahı için için bu yola baş koyduk. Gelinen noktada İki parti genel başkanları başta olmak üzere hepimiz çalışmalarımıza bu yönde devam ediyoruz. Dış siyasette, terörle mücadelede, ekonomide yapılanları görmezden gelmek ülkeye ihanettir' şeklinde konuştu.

KIZIL ELMA TÜRK MİLLETİNİN İSTEĞİ OLDU

Ülkücü camianın kızıl elma ülküsünün artık Türk milletinin hedefi konuma geldiğini de sözlerine ekleyen Kalaycı '51 yıllık kızıl elma ülkümüz artık Türk milletinin ulaşmak istediği hedef haline gelmiştir. Her alanda yürütülen milli politikalar bunun en somut göstergesidir. Biz parti olarak bugüne kadar hiçbir menfaat gözetmeden hak adına halk için çalıştık. Bundan böylede bu durum devam edecektir' ifadelerini kullandı.

BAKANIMIZ CANLA BAŞLA ÇALIŞIYOR

Koronavirüs salgını döneminde Konyalı sağlık bakanı Fahrettin Koca önderliğinde sağlık çalışanlarımızın hakkı ödenmez bir gayretle çalıştıklarını belirterek 'Bu kahramanların emeklerinin boşa gitmemesi bizim halk olarak kurallara uymamıza bağlı, maske, sosyal mesafe ve hijyen bu hastalığı durdurur ve bitirir. Çalışmaktan gözleri kan çanağına dönen bir sağlık bakanından insan hayatını kurtarmak için günlerce uykusuz kalan bu uğurda canını veren sağlık personelimize teşekkür etmek istiyorsak onların emeğini boşa çıkarmamak istiyorsak kurallara uyalım. Denetimle, cezayla, değil vicdanen, kul hakkına girmemek için evlatlarımız, büyüklerimiz için, ülkemizin geleceği için kurallara uyalım' dedi.

EKONOMİ TOPARLANIYOR

Koronavirüs salgınının tüm dünya ekonomisini ciddi anlamda zarar uğrattığına da değinen Kalaycı 'Elbette bizde ekonomik anlamda zarar gördük. Ama bizim kaybımız diğer ülkelere göre yine küçük ve ekonomimiz toparlanmaya devam ediyor. Çok şükür her geçen gün daha iyiye gidiyoruz. Ticari ve ekonomik veriler ortada. Biz hizmetler sektöründeki olumsuz etkileşimi görüyoruz. Bunun içinde gerekenler yapıldı yapılmaya devam edecek. Kimsenin şüphesi olmasın toparlanıyoruz. Daha iyi olacağız. Türkiye emin adımlarla her alanda daha iyi günlere ulaşacak' ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme