Meşhur köfteciye boykot çağrısı büyüyor: Şok iddialar!

Coca-Cola ve Nestle ürünlerini satmaya devam eden Köfteci Yusuf'un, Tarım Bakanlığı'nın analiz raporlarına göre ürünlerinde domuz eti tespit edilmesi iddialarıyla boykot çağrıları büyüyor. İddialar doğru mu, raporlar ne gösteriyor, bahsi geçen köfteci, Köfteci Yusuf mu? İşte detaylar...

Sosyal medyada hızla yayılan bir kampanya, ünlü restoran zinciri Köfteci Yusuf'u hedef aldı.

Boykot çağrıları 7 Ekim'de Gazze'de başlayan olaylar sonrasında Coca-Cola ve Nestle ürünlerinin satışıyla birlikte arttı.

Birçok kişi, firmanın bu ürünleri satmaya devam etmesine tepkili.

İDDİA DOĞRU MU?

Ayrıca, sosyal medya üzerinden paylaşılan bir rapora göre, Köfteci Yusuf'un ürünlerinde domuz eti tespit edildiği iddia edildi.

Paylaşılan gönderiye göre, müşteriler Köfteci Yusuf müşteri hizmetlerini arayarak yoğun şekilde yerli ürünlere geçilmesi talebinde bulundu.

Firma, stoklar tükenince yerli markalara döneceğini söylese de tepkiler dinmedi.

Özellikle, Nestle'ye ait Erikli suyu ve Uniler'e ait Algida ürünlerinin satışına başlanması, boykot çağrılarını daha da körükledi.

Tarım Bakanlığı'nın Şubat ve Mart ayında yaptığı incemelerde ise Köfteci Yusuf'un ürünlerinde domuz eti bulunduğu iddiası, markanın imajına ağır bir darbe vurmuş durumda.

Sosyal medya hesaplarından yapılan boykot çağrıları hızla yayılırken, bu durumun markanın müşteri kitlesi üzerindeki etkisi merakla bekleniyor.

Köfteci Yusuf yetkililerinden konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama gelmezken, tüketiciler yaşanan gelişmelerden dolayı şaşkın, tedirgin ve merak içinde.

Kaynak: T24, Boykot Dedektifi

Özel Haber

Bakmadan Geçme