Maher Zain, Konya'da Binlerce Kişiyle Buluştu

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın Türkiye Kültür Yolu Festivali kapsamında Konya Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle düzenlediği 21. Uluslararası Konya Mistik Müzik Festivali tüm hızıyla devam ediyor. Festival kapsamında dünyaca ünlü sanatçı Maher Zain, Mevlana Meydanı'nda gerçekleşen 'Özgür Gazze' konserinde binlerce Konyalıya unutulmaz anlar yaşattı.

TAKİP ET

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın Türkiye Kültür Yolu Festivali kapsamında Konya Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle düzenlediği 21. Uluslararası Konya Mistik Müzik Festivali tüm hızıyla devam ediyor. Festival kapsamında dünyaca ünlü sanatçı Maher Zain, Mevlana Meydanı'nda gerçekleşen “Özgür Gazze” konserinde binlerce Konyalıya unutulmaz anlar yaşattı.

Konser boyunca "Free Palestine", "Ya Nabi Salam Alayka", "Thank You Allah" ve "Maşallah" gibi sevilen eserlerini seslendiren Maher Zain, Konyalıların yoğun ilgisi ve coşkulu katılımıyla karşılaştı.

Mistik Müzik Festivali Rüzgarı Konya'da Sürüyor

Festival, 30 Eylül'e kadar Konya'da müzikseverlerle buluşmaya devam edecek. Her gün saat 17.00'de Mevlana Meydanı'nda halka açık etkinlikler düzenlenirken, her akşam saat 20.30'da Selçuklu Kongre Merkezi'nde uluslararası sanatçıların katıldığı konserler gerçekleştiriliyor.

Çocuklara Özel Etkinlikler

Festivalin çocuklara yönelik etkinlikleri de büyük ilgi görüyor. 29 Eylül'e kadar her gün 16.00-19.00 saatleri arasında Kültürpark Amfi Tiyatro'da çocuklar için çeşitli etkinlikler düzenleniyor.

Dünyanın önde gelen festivallerinden biri olan Uluslararası Konya Mistik Müzik Festivali hakkında daha fazla bilgiye mistikmuzikfestivali.com.tr adresinden ulaşılabilir.

Bakmadan Geçme