Lider Galatasaray Antalyaspor Deplasmanında

Galatasaray, Süper Lig'in 9'uncu haftasında Antalyaspor ile karşılaşacak. Zorlu mücadele, yarın saat 19.00'da Corendon Airlines Park Antalya Stadı'nda oynanacak.

Süper Lig'in namağlup lideri Galatasaray, yarın Antalyaspor'a konuk oluyor. Ligde 22 puanla zirvede yer alan sarı-kırmızılı ekip, rakibini mağlup etmek istiyor. Karşılaşma saat 19.00'da başlayacak ve hakem Ali Şansalan tarafından yönetilecek.

Süper Lig'de 8 hafta geride kalırken, Galatasaray 7 galibiyet ve 1 beraberlikle yoluna kayıpsız devam ediyor. Sarı-kırmızılı ekip, topladığı 22 puanla en yakın rakibi Samsunspor'un 4 puan önünde liderlik koltuğunda oturuyor.

Ev sahibi Antalyaspor ise, 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 4 mağlubiyetle topladıkları 8 puanla 14'üncü sırada yer alıyor. Akdeniz temsilcisi, güçlü rakibi karşısında sahadan puanla ayrılmak istiyor.

Galatasaray ile Antalyaspor, Süper Lig'de 57'nci kez karşı karşıya gelecek. İki ekip arasında bugüne kadar oynanan 56 karşılaşmada, Galatasaray 35 kez galip gelirken, Antalyaspor 7 galibiyet alabildi. 14 maçta ise eşitlik bozulmadı. Sarı-kırmızılılar, bu karşılaşmalarda 108 gol atarken, Akdeniz ekibi ise 49 golle cevap verdi.

Özel Haber

Bakmadan Geçme