Kuğulu Vadisi Projesi İçin Kollar Sıvandı

Seydişehir Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu Kuğulu vadisi projesi için kolları sıvadı.

TAKİP ET

Başkan Ustaoğlu, Ankara Büyükşehir Belediyesi Özel Projeler ve Dönüşüm Daire Başkanı Hüseyin Gazi Çankaya, Şehir Plancısı Necati Uyar ve beraberindeki heyetle Kuğulu Tabiat Parkında incelemelerde bulundu.

KOP Mali Destek Programı kapsamında proje hazırlık çalışmalarına başladıklarını kaydeden Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu;” Kuğulu Vadisi projesi kapsamında yapmayı planladığımız Bungalov evler, Karavan kamp çalışmaları projesi ve oturma alanlarının tespitini yaparak heyetimizle bilgi alışverişinde bulunduk.

"KOP Turizm Geliştirme Mali Destek Programı" hibe çağrısına çıkmış Hibe program çağrısına Kuğulu Göl Parkı projesi ile Belediye başkanlığımız adına başvuru yapılması uygun görülmüştür.

Hazırlığı yapılan proje ile gölet etrafının peyzaj düzenlenmesi, bungalov konaklama birimleri, kamp, karavan konaklama alanlarının oluşturulması 1. Etap uygulama projesi olarak hazırlanarak KOP İdaresine sunulacak olup Ankara Büyükşehir Belediyesi Özel Projeler ve Dönüşüm Daire Başkanı Hüseyin Gazi Çankaya, Şehir Plancısı Necati Uyar ve çalışma arkadaşlarımız ile birlikte bu konuda bilgi alış verişinde bulunduk” ifadelerini kullandı.

Ustaoğlu ;”yaklaşık 8 yıldır devam eden ve etaplar halinde bazı çalışmaları tamamlanan Kuğulu Vadisi Projesinde devam edecek çalışmalarımız kapsamında gelecek yerli ve yabancı turist sayısının artırılması bölgesel bazda markalaşan turizm bölgelerinin oluşturulması, yurtiçi ve yurtdışı tanıtım, bölgenin rekabet gücünün artırılması ve Seydişehir'in tanıtılması noktasında projelerimize ve çalışmalarımıza devam edeceğiz”dedi.

Bakmadan Geçme