Konyaspor, yeni 10 numarasına kavuşuyor!

Alejandro Pozuelo'dan boşalan 10 numara pozisyonu için arayışlarını sürdüren Konyaspor, Galatasaray'ın Kadrosunda düşünmediği Alexandru Cicaldau'yu kadrosuna katıyor.

TAKİP ET

KONYASPOR HABERLERİ: Anadolu Kartalı, daha önceden Alejandro Pozuelo'dan boşalan 10 numara mevkisine Yunus Mallı'yı transfer etmişti.

Mallı'yı ilk 11 için düşünmeyen yeşil beyazlıların as takım için 10 numara transferi bekleniyordu. Bu doğrultuda uzun bir süredir Alexandru Cicaldau için Galatasaray ile görüşmelerini sürdüren Konyaspor yönetimi bu transferde sona yaklaştı.“Konyaspor'a 2 müjdeli haber” başlığı altında yazdığımız haberde de belirttiğimiz gibi Konyaspor'un Cicaldau için kiralama teklifi yapması bekleniyordu. Anadolu Kartalı, sarı kırmızılı ekibe 1 yıllık kiralama teklifini iletti. Rumen oyuncununda olumlu baktığı transferde ufak pürüzlerin kaldığı gelen bilgiler arasında.

MORUTAN İÇİN FIRSAT BEKLENECEK!
Okan Buruk'un ısrarla kamp performansını görmek istediği Rumen futbolcu, Galatasaray'ın avusturya kampında iyi bir performans sergiledi. Rumen oyuncunun yabancı kuralı sebebiyle takımdan ayrılması bekleniyor. Galatasaray, Morutanı bonservisiyle göndermek istiyor. Önümüzdeki birkaç hafta içinde sarı kırmızılı kulübe ulaşan herhangi bir teklif olmaması durumunda Anadolu Kartalı, bu transfer içinde harekete geçecek.

KONYASPOR HABERLERİ - KONYASPOR TRANSFER HABERLERİ

Bakmadan Geçme