Konyaspor'a yakışmadı, Konyaspor'un Unilever ile anlaşması tepki çekti!

Gazze'deki olaylara karşı duyarlılığıyla bilinen Konya'da, Konyaspor'un Unilever ile yaptığı isim hakkı anlaşması büyük tepki topladı. Sosyal medyada büyüyen tepkilerin ardından, Konyaspor yönetiminden açıklama bekleniyor.

Konyaspor'un Kayacık Tesisleri için Unilever ile gerçekleştirdiği isim hakkı anlaşması, Konya'da geniş yankı uyandırdı. Gazze'de devam eden olaylara karşı duyarlılık gösteren ve boykot konusunda en hassas illerden biri olan Konya'da Konyaspor'un Unilever ile iş birliği yapması sosyal medyada büyük tartışmalara neden oldu.

Unilever, özellikle Gazze'deki duruma tepki gösteren boykot listelerinin başında yer alıyor.

GERİ ADIM ATILACAK MI?

Buna rağmen Konyaspor'un, Unilever ile isim hakkı anlaşması yapması birçok vatandaşı öfkelendirdi. Sosyal medyada tepkiler çığ gibi büyürken, Konyaspor taraftarları ve vatandaşlar kulübün bu karardan geri adım atmasını talep ediyor.

Konuyla ilgili Konyaspor yönetiminden ilerleyen günlerde resmi bir açıklama yapılması bekleniyor.

Bu yaşanan olay, boykot hareketleri ve yerel hassasiyetler açısından da Konya gündemini uzun süre meşgul edeceğe benziyor.

Unilever'e ait tüm alt markalar ise şu şekilde:

Algida, Axe, Calve, Carte D'or, Cif, Clear, Cornetto, Domestos, Dove, Elidor, Knorr, Magnum, Omo, Rexona, Rinso, Signal, Vasaline, Yumoş.

Özel Haber

Bakmadan Geçme