Konyaspor'a Rus kaleci

TÜMOSAN Konyaspor'un başarılı kalecisi İbrahim Şehiç'in Arabistan takımlarından teklif alması sonucu, kaleci arayışlarına başlayan Konyaspor, O isimle görüştüğü iddia edildi işte detaylar…

TAKİP ET

KONYASPOR HABERLERİ: Transfer döneminin ilgi odağındaki isimlerden biri olan İbrahim Sehiç, geçtiğimiz haftalarda Arabistan takımlarından transfer teklifi almıştı. İyi bir transfer teklifinin gelmesi halinde Sehiç ile yolları ayırmanın planmasını yapan Yeşil beyazlı yöneticiler, her ihtimale karşılık alternatif kaleci arayışlarını sürdürüyordu.

Konyaspor için yeni bir iddia ise Rus haber sitesi 365 fans'tan geldi. 365 fans sitesinin iddiasına göre Konyaspor, Rus kaleci Andrey Lunev'e 500 bin Euro garanti ücret olmak şartıyla 1 yıllık sözleşme teklifinde bulunmaya hazırlandığını öne sürdü.

Andre Lunev Kimdir?
Andre Lunev, Rusya'nın Moskova Şehrinde doğdu. 31 yaşındaki Kaleci, 1.90 metre boyundadır. Son olarak Bayern Leverkusen formasını terletti. Alman kulübüyle olan sözleşmesi 30 haziran 2023 yılında sona erdi. Lunev, Zenit forması giydiği dönemde Leverkusen'e 3.5 milyon Euro'ya transfer oldu.

KONYASPOR HABERLERİ - KONYASPOR TRANSFER HABERLERİ


Bakmadan Geçme