Konyalılar dikkat! Bu yollar araç trafiğine kapatılacak!

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında Konya'da bazı yollar araç trafiğine kapatılacak. İşte detaylar...

TAKİP ET

Konya Emniyet Müdürlüğü 30 AğustosCuma günü Zafer Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında Konya'da bazı yolların geçici süreliğine trafiğe kapalı olacağı ile ilgili duyuruda bulundu.

İŞTE KONYA'DA TRAFİĞE KAPALI OLACAK GÜZERGAHLAR:

Konya Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada: "Saat 09.00'da başlayacak olan çelenk sunma tedbirinde ve akabindeki programda Millet Caddesi Hava Hastanesi Kavşağı ile Öğretmenevleri Kavşağı arası, Gar Kavşağı ile Anıt Kavşağı arası (Feritpaşa Caddesi) trafiğe kısmen kapalı olacaktır.

Çelenk sunma programından sonra başlayacak olan bisiklet sürüş etkinliğinde:

Anıt civarı Ferit Paşa Caddesi, Atatürk Caddesi, Alaaddin Bulvarı, Ankara Caddesi (Alladdin Tepesi ile Emniyet Md. Kavşağı arası), Kültürpark otobüs durakları Abdul Ezel Paşa Caddesi kısmi olarak trafiğe kapalı olacaktır.
Yukarıdaki güzergahlar 30.08.2024 tarihinde 07:30-11:00 saatleri arasında aç-kapa şeklinde çalışacağından vatandaşlarımızın alternatif güzergahları kullanmaları rica olunur." ifadelerine yer verildi.

Bakmadan Geçme