Konyalı Yıldız, iyilik için çıktığı yolda 7 yılı geride bıraktı: Tek amacı 'Allah rızası'

Konya'da yaşayan 62 yaşındaki Lokman Yıldız, 7 yıldır Allah rızası için hastane önlerinde çeşitli ikramlarda bulunuyor. Konu hakkında Hâkimiyet.com muhabirlerine açıklama yapan Yıldız, 'Allah rızasını kazanmak için bu işi gönülden yapıyorum. İnsanlar Allah razı olsun yeter.' dedi. 

Youtube Kanalı
Abone Ol

İyiliğin yaşı ve ölçüsü olmaz. İyilik nerde ne nasıl gelirse gelsin iyidir. İyilik örneklerinden biri de Konya'da 7 yıldır aralıksız devam ediyor. Konya'da yaşayan 62 yaşındaki Lokman Yıldız, emekli olduktan sonra, hayatını iyiliğe adadı.

Allah rızasını kazanmak için koyuldu yola ve 7 yıldır ara vermeden her gün hastane önlerinde bulunan hasta ve hasta yakınlarına çeşitli ikramlarda bulunuyor.

Yaz mevsiminde su ve limonata, kış mevsiminde ise çorba ikramında bulunan Yıldız, “Amacım Allah rızasını kazanmak, millet bana Allah razı olsun yeter.” diye konuştu.

“ALLAH ÖMÜR VERDİĞİ SÜRECE DEVAM EDECEĞİM”

Günde ortalama 4 saat dışarıda olduğunu ve bu işi 7 yıldır aralıksız devam ettirdiğini belirten Lokman Yıldız, “Allah ömür verdiği sürece bu işe devam edeceğim” dedi.

Yıldız Hâkimiyet.com muhabirlerine, “Emekli olduktan sonra hayır işiyle ilgilenmeye başladım. 7 yıldır aralıksız yazın su ve limonata, kışın ise, çorba ikramında bulunuyorum. 62 yaşındayım ve kendimi tamamen hayır işine adadım. Bir bana ‘Allah razı olsun' deyince benden mutlusu olmuyor. Günde ortalama 4, 4 buçuk saat dışarıda oluyorum. Allah ömür verdiği sürece bu işe devam edeceğim.” ifadelerinde bulundu.

Özel Haber

Bakmadan Geçme