Konyalı sporcu Avrupa ikincisi oldu

Selçuklu Belediyespor Kulübü Milli Sporcusu İbrahim Efe Düzel, Yıldızlar Taekwondo Avrupa Şampiyonasında gümüş madalya kazanarak Avrupa ikincisi oldu

Yıldızlar Avrupa Taekwondo Şampiyonası 19-21 Ekim tarihleri arasında Sırbistan'da düzenlendi. Şampiyonada mücadele eden Selçuklu Belediyespor Kulübü Taekwondo Takımı Milli Sporcusu İbrahim Efe Düzel ilk kez katıldığı Avrupa Şampiyonasında gümüş madalya kazanarak Avrupa ikincisi olmayı başardı. Yıldızlar 172 cm kategorisinde mücadele eden Düzel, sırasıyla Ermenistanlı, Makedonyalı, Bosna Hersekli ve Yunanistanlı rakiplerini mağlup ederek finale yükselme başarısı gösterdi. Finalde karşılaştığı İtalyan rakibine mağlup olan İbrahim Efe Düzel şampiyonayı gümüş madalya ile tamamlayarak önemli bir başarıya imza attı.

AKAT: HEDEFİMİZ ALTIN MADALYA KAZANMAKTI

Selçuklu Belediyespor Kulübü Taekwondo Takımı Antrenörlerinden Ahmet Akat, “Sporcumuz İbrahim Efe Düzel uzun süren çalışmalarının karşılığını Avrupa Şampiyonası gibi önemli bir organizasyonda aldı. Açıkçası hedefimizi altın madalya kazanmaktı ancak gümüş madalya da kulübümüz ve sporcumuz için oldukça önemli. İbrahim Efe, ilk kez katıldığı Avrupa Şampiyonasında çok güçlü rakiplere karşı çok iyi mücadele etti ve gümüş madalya kazanarak Avrupa ikincisi olmayı başardı. Bu başarı en motivasyonumuz olacak ve önümüzdeki şampiyonada altın madalya için çalışmalarımıza başlayacağız. Bizlere ve kulübümüz sporcularına her zaman destek veren Selçuklu Belediye Başkanımız Ahmet Pekyatırmacı başta olmak üzere Kulüp Başkanımız ve Yöneticilerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

BAŞKAN PEKYATIRMACI'DAN TEBRİK

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Yıldızlar Avrupa Taekwondo Şampiyonasından gümüş madalya ile dönen Selçuklu Belediyespor Milli Sporcusu İbrahim Efe Düzel'i tebrik etti. Başkan Pekyatırmacı, “Avrupa Şampiyonasında gösterdiği başarılı performans ile bayrağımızı dalgalandıran Milli Sporcumuz İbrahim Efe Düzel'i tebrik ediyorum. Sporcularımızın milli forma ile elde ettiği başarılarla gurur duyuyoruz, Sporcumuz İbrahim Efe ve antrenörlerini tebrik ediyor, önümüzdeki şampiyonalar için başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme