Konya'da emekli noter pandemi sürecinde ressam oldu

Koronavirüs tedbirleri nedeniyle günlerini evde geçiren Emekli Noter Hakkı Tüzüner, 4 ay gibi kısa bir süre içerisinde yaptığı 80 resmi oturduğu sitenin tenis kort alanında pandemi kuralları çerçevesinde site sakinlerinin beğenisine sunarak sergiledi.

TAKİP ET

2020 yılının başında emekli olan Konya 7. Noteri Hakkı Tüzüner, ikamet ettiği Meram ilçesi Harmancık Mahallesi'ndeki Dört Mevsim Sitesi'nin tenis kortunda kişisel resim sergisini açtı.

Emekli Noter Hakkı Tüzüner, sergisi hakkında şu bilgileri aktardı;

'Emekli olduktan sonra günleri mi evde geçirmeye başladım. Ardından Pandemi süreci ve tedbirleri çerçevesinde dışarı çıkmadım ve boş günlerimi ve saatlerimi resim yapmaya başlayarak doldurdum. Yaklaşık 4 aylık bir süre içerisinde yaklaşık 80 resim yaptım. Bu resimlerimi ilk önce oturduğum sitesinin sakinlerinin beğenisine site içerisindeki tenis kortta sunma imknı buldum. Sergimizi pandemi kurallarına harfiyen uyarak gerçekleştirdik.
İnsan her yaşta üretmelidir diyen Emekli Noter Hakkı Tüzüner, bu kişisel sergimi açmamdaki hedefim gençlere sanatı ve bunun yanı sıra spor'u sevdirmektir' dedi.

Harmancık Mahallesi Dört mevsim Sitesi sakinleri ise, pandemi kuralları çerçevesinde açılan sergide Emekli Noter Hakkı Tüzüner'in yaptığı resimleri tek tek inceleme imknı buldular. Tüzüner'in kişisel sergisine ise tam not verdiler.

HATİCE KARAKUŞ

Bakmadan Geçme