Konya Rasyonel Dinamik'te, pandemi kurallarına uygun eğitim

Rasyonel Dinamik 2020 YSK'de kitlesel başarıyla Konya' da eğitimin kalitesini artırmaya devam ederken, salgın sürecinde de öğrencilerine pandemi kurullarına uygun eğitim hizmeti veriyor.

TAKİP ET

Rasyonel Dinamik Özel Öğretim Kursu Müdürü Aydın Tunç dershane olarak pandemi sürecinde gerekli tedbirleri alarak eğitim hizmeti verdiklerini belirterek, 'Konya' da 20 yıldır dershanecilik hizmeti vermekteyiz. Her yıl olduğu gibi, bu yılda başarılı öğrencilerimizin yüzde 80'nini yine Türkiye'nin değişik üniversitelerine yerleştirdik. Öğrencilerimizle bir araya geldik geçen dönemin başarısını beraberce kutladık. Bu başarıda büyük katkıları olan öğretmenlerimize ve öğrenci velilerimize ayrıca teşekkürlerimi arz ederim. Pandemi sürecinde üniversiteye hazırlıkta Rasyonel Dinamik olarak aile bütçesine katkı sağlamak amacı ile yüzde 25 ile 30'lara varan indirimlerde bulunduk ve bu doğrultuda indirim kampanyamız devam etmektedir. Salgın nedeniyle seyreltilmiş sınıflarda Sağlık Bakanlığının belirlemiş olduğu tedbirleri alarak, tüm hijyen kurallarını uygulayarak eğitim hizmet vermekteyiz. Kısıtlamanın olduğu dönemlerde online ders ve online denemelerle eğitimimize de ara vermeden devam ettik.' dedi.

'Öğrencilerimizin sağlığı her şeyden önemli'

Pandemi sürecinde öğrencilerinin sağlığını her şeyden daha çok önemsediklerini dile getiren Rasyonel Dinamik Özel Öğretim Kursu Eğitim Koordinatörü Adnan Tunç, 'Üst düzey başarıyı hedefleyen Rasyonel Dinamik Özel Öğretim Kursu olarak nitelikli eğitim anlayışımız ile Konya'da özel öğretim sektöründe seçkin bir yere sahibiz. Bilindiği üzere 16 Mart'tan itibaren eğitimde olağanüstü bir süreç yaşıyoruz. 2019-2020 Eğitim Öğretim yılı bahar döneminde eğitim öğretimin kesintiye uğraması birçok öğrenciyi olumsuz etkiledi. Bu süreçte online eğitim zorunlu hale geldi. Online eğitimde alt yapı eksiklikleri genel anlamda birçok kurumu zora soktu. Bu zor süreçte Konya'da online deneme sınavı yapan ilk kurum olduk. Öğrencilerimizin sağlığını her şeyden daha fazla önemsiyoruz. Bunun içinde gerekli tüm tedbirleri aldık. Öğrencilerimiz mevcudu az olan sınıflarda maske takıp, sosyal mesafe kurallarına uyarak eğitim alıyor.' diye konuştu. UFUK KENDİRCİ

Bakmadan Geçme