Konya'nın bu köyünde şenlik başladı! İşte onlarca çocuğun katılım sağladığı o program...

Çağdaş Yaşam Destekleme Derneği Konya Şubesinin düzenlediği ' Köyde Şenlik Var Projesi' Taraşcı mahallesinde açılış programıyla başladı.

TAKİP ET

10-14 ağustos arası 5 gün sürecek, ev sahipliğini Çağdaş Yaşam Destekleme Derneği'nin “Köyde Şenlik Var Projesi” programının amacının farkındalık yaratmak ve Taraşcı Mahallesine sosyal etkinlik kazandırmak olduğu bildirildi.

Taraşçı Şehit Okan Altıparmak Ortaokulu bahçesinde başlayan köy şenliğinde yerel sanatçılar ve yetenekli müzisyenler konser verecek.

Şenlikte bilgi yarışmaları, resim ve seramik sergileri, havacılık atölyesi, bilim atölyesi, fotoğrafçılık gibi branşların stantları açılarak çocuklara tanıtılacaktır.

Fizyoterapi, ilk yardım atölyesi, toplum sağlığı, ata uçak gösterisi, yerel oyunlar ebru sanatı, kum ve oyuncak sanatı gibi etkinliklerle çocuklar ve gençler hem bilgilenirken hem de hoşça vakit geçirebilecekler.

Köy şenliğine yerel sanatçılarımızdan hat sanatçısı Hamit İnan, ahşap tahta sanatçısı Hasan Hüseyin Atar ve Seydişehir THK Temsilcisi Enes Acar katkı sağlıyorlar.

Bakmadan Geçme