Konya'daki devasa obruğu gören çiftçi konuştu: 'Sanki uçaklar bombaladı'

Konya'nın Karapınar ilçesine bağlı Ekmekçi Yaylası'nda 2 Eylül tarihinde, 6 metre derinliğinde, 25 metre çapında devasa büyüklükte bir obruk meydana gelmişti. Yaşanan obruğa tanık olan yabancı uyruklu Abdullah, Hakimiyet.com'a açıklamalarda bulunarak,  'O an çok büyük korku yaşadım. Şu an bile korku içerisindeyim.' dedi. 

Youtube Kanalı
Abone Ol

Konya'nın Karapınar ilçesine bağlı Ekmekçi Yaylası'nda 2 Eylül tarihinde, 6 metre derinliğinde, 25 metre çapında devasa büyüklükte bir obruk meydana gelmişti. Yaşanan obruğa tanık olan yabancı uyruklu Abdullah, Hakimiyet.com'a açıklamalarda bulunarak, “O an çok büyük korku yaşadım. Şu an bile korku içerisindeyim.” dedi.

Konya'nın Karapınar ilçesine bağlı Ekmekçi Yaylası'nda geçtiğimiz ay bir şekerpancarı tarlasında devasa büyüklükte bir obruk oluşmuştu. Derinliği 6, çapı 25 metreyi bulan obruğa Abdullah adında yabancı uyruklu bir çalışan tanık oldu.

Obruğun oluştuğu yerin yakınında hayvancılık ve çiftçilik işinde çalışan Abdullah adındaki kişi, çökme anında patlama sesine benzer bir ses duyduğunu ve yerin şiddetle sarsıldığını aktardı.

Patlama sesiyle birlikte korku içinde dışarı fırladığını belirten çiftçi, tarladan dumanların yükseldiğine şahit olduğunu ifadelerine ekledi. Çiftçi Abdullah, “O an çok büyük korku yaşadım. Şu an bile korku içerisindeyim.” diye konuştu.


“TARLAYA HER GELİŞİMDE TEDİRGİN OLUYORUM”

Obruğun oluştuğu gün korkudan uyuyamadığını söyleyen işçi, tarlaya her gelişinde tedirgin olduğunun altını çizdi. Çiftçi Abdullah, “Ben Abdullah Afganistanlıyım, burada hayvancılıkla uğraşıyorum. Obruğun olduğu anda ağırda inek sağıyordum. Saat akşam yedi civarındaydı.

Ondan sonra patlamaya benzer bir ses duydum. Uçakların bir yeri bombalama sesi gibi. Baktım tarlanın içinden toz dumanı yükselmeye başladı. O an çok büyük korku yaşadım.

Dakikalar sonra yanıma komşular geldi. İlerleyen saatlerde yine tek başıma kaldım. O gün sabaha kadar korkudan uyuyamadım. Şu an bile korkuyorum. Tarlaya her gelişimde tedirgin oluyorum.” şeklinde konuşarak olayın vahimliğini özetledi.

Özel Haber

Bakmadan Geçme