Konya'daki basın emekçileri piknikte bir araya geldi!

Konya Gazeteciler Cemiyeti, il genelindeki basın çalışanları için piknik organizasyonu düzenledi. Düzenlenen programa ilde çalışma yürüten basın emekçileri, cemiyet üyeleri ve çeşitli belediyelerin yetkilileri katıldı. 

TAKİP ET

Konya Gazeteciler Cemiyeti, (KGC), Meram Dere Tesisleri'nde düzenlediği piknik organizasyonunda gazetecileri bir araya getirdi. Etkinliğe Konya'nın çeşitli belediyelerinden yetkililer ve cemiyet üyeleri katıldı. Piknikte gazetecilere çeşitli ikramlar sunuldu ve katılımcılar keyifli bir gün geçirdi. KGC Başkanı Özdemir, etkinliğin ardından emeği geçen herkese teşekkür etti ve cemiyetin üyeleriyle bir araya gelmeye devam edeceğini söyledi.


“ÜYELERİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ”

KGC Başkanı Sefa Özdemir, etkinlikte yaptığı konuşmada, cemiyet olarak sosyal ve kültürel faaliyetlerine devam ettiklerini belirtti. Özdemir, gazetecilerin stres atmasını ve aileleriyle keyifli vakit geçirmesini hedeflediklerini ifade ederek, "Cemiyet olarak üyelerimizin her zaman yanındayız.

Bugün burada birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Konya basını, kalitesi ve duyarlılığıyla her zaman örnek bir duruş sergiliyor. Bu tür etkinliklerle birlik ve beraberliği güçlendirmeye devam edeceğiz" dedi.

Etkinliğe Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Konya Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Ahmet Bilgiç, Meram Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Şenyiğit ve Karatay Belediyesi Basın Müdürü Kemalettin Nokta da katıldı. Başkan Pekyatırmacı, gazetecilerle sohbet ederek, Konya basınının örnek bir duruş sergilediğini vurguladı.

Bakmadan Geçme