Konya'da tramvay içinde kızları taciz ettiği iddia edilen şahıs, darp edildi!

Konya'da tramvay içinde kızların görüntüsünü çekerek taciz ettiği iddia edilen şahıs, vatandaşlar tarafından darp edildi. 

Youtube Kanalı
Abone Ol

Son günlerde ülke genelinde kadınlara yönelik artan taciz olaylarına bir yenisi daha eklendi. Konya'da yaşanan olayda, kızların belden aşağı görüntüsünü cep telefonuyla çektiği iddia edilen bir şahıs, vatandaşlar tarafından darp edilerek tramvaydan indirildi.

Olay öğle saatlerinde, Alaaddin durağı ile Kampüs durağı seferini yapan tramvay hattında yaşandı. İddialara göre, ismi henüz belirlenmeyen bir şahıs, kızların belden aşağı görüntüsünü çekerek, onları taciz etti.

Kızların yaşanan tacizden rahatsızlık duyması ve tepki göstermesi üzerine olaya başka kişiler de dâhil oldu. Yaşanan olaya kayıtsız kalmayan diğer yolcular, şahsı Eski Sanayi durağında darp ederek indirdi.

TACİZ İDDİASI İLE DÖVÜLEN ŞAHIS GÖZALTINA ALINDI!

Eski Sanayi durağında tramvaydan indirilen şahıs, başka bir vatandaş tarafından yumruklandı. Olayın şikâyet edilmesi üzerine bölgeye gelen polis ekipleri, taciz iddiasıyla darp edilen şahsı gözaltına alarak emniyete götürdü.

Özel Haber

Bakmadan Geçme