Konya'da motosikletli polislerin kaza yaptığı anlar kameralara yansıdı: 2 yaralı

Konya'da, bir otomobilin hatalı U dönüşü yapması sonucu seyir halindeki motosikletli yunus ekibi kaza geçirdi. Kazada 2 polis memuru yaralandı ve olay yerinden kaçan otomobil sürücüsü aranıyor.

Youtube Kanalı
Abone Ol

Olay, saat 21.30 sularında Merkez Meram ilçesi Alparslan Mahallesi Karaman Yolu Caddesi'nde meydana geldi. Aktarılan bilgilere göre, araç plakası ve sürücüsünün kimliği henüz tespit edilemeyen bir otomobil sürücüsü, caddenin ortasında bulunan bir market önünde hatalı bir U dönüşü yapmaya çalıştı. Bu sırada caddede seyir halinde olan motosikletli yunus ekibi, çarpışmayı önlemek için manevra yapmak zorunda kaldı ve sonuçta motosiklet devrildi. Kazada, 2 polis memuru yaralandı. Hatalı dönüş yapan otomobil sürücüsü ise olay yerinden hızla kaçtı.

Kaza ihbarı üzerine olay yerine hızla sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, ilk müdahaleyi gerçekleştirdikten sonra yaralı polis memurlarını Konya Şehir Hastanesine sevk etti. İyi bir sağlık durumunda oldukları bildirilen polis memurları için kaçan sürücüyü yakalamak için çalışmalar başlatıldı.

Kaza anı, güvenlik kameraları tarafından kaydedildi ve görüntülerde, market önünden hatalı dönüş yapan otomobilin, çarpışmayı önlemek için manevra yapmaya çalışan polis memurlarının motosikletinden düşmesine neden olduğu ve ardından olay yerinden hızla kaçtığı görülüyor.

Bakmadan Geçme