Konya'da elma hasadı devam ediyor

Konya'nın Beyşehir ilçesinde elma hasadı devam ediyor. İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri elma hasadı yapılan bahçelerde incelemelerde bulundu.

TAKİP ET

Konya'nın Beyşehir ilçesinde elma hasadı halen sürüyor. İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri elma hasadı yapılan bahçelerde incelemelerde bulundu. İlçenin sebze ve meyve üretim alanlarını da inceleyen ekipler, oluşabilecek risklere karşı erken zamanda önlem alabilmek, ürünlerin kaliteli ve sağlıklı yetiştirilmesi için tüm üretim alanlarını takip ediyor.

Diğer yandan, sahaya çıkan ekipler ilçenin sebze ve meyve üretim alanlarını da ziyaret etti. Alanlarda yetiştirilen ürünleri hastalık ve zararlı yönünden inceleyen ekipler, feromon tuzaklarının da kontrollerini gerçekleştirdi.

Oluşabilecek risklere karşı erken zamanda önlem alabilmek, ürünlerin kaliteli ve sağlıklı yetiştirilmesi için tüm üretim alanlarını takip altına alan ekipler, bitkisel üretim ve zirai mücadele konularında ayrıntılı bilgi almak isteyen üreticileri de ilçe müdürlüğünün ilgili birimlerine yönlendirdi.

Bakmadan Geçme