Konya Çimento'nun farkı …

Konya Çimento, otizm spektrum bozukluğu olan bireylerin topluma ve iş hayatına kazandırma, otizmle ilgili farkındalık yaratma konusunda gönüllü faaliyetlerine aralıksız devam ediyor

TAKİP ET

Konya Çimento gönüllü faaliyetleri kapsamında, SOBE Otizm Vakfı'nda eğitim alan otizmli bireylerin becerilerini geliştirme amacıyla 14 Ekim 2024 tarihinde ‘'Betonart Atölyesi'' etkinliği düzenledi. Atölyede, Konya Çimento çalışanları otizmli bireyler ile birlikte beton saksılar yaparak bu saksılara sukulent ekti.
Konya Çimento'dan etkinlik ile ilgili yapılan açıklamada ‘Bu atölyeyle birlikte artık SOBE Vakfı'nın istihdam sınıfındaki öğrencileri saksı üretimine başlayarak hem el becerilerini geliştirecek hem de üretmenin mutluluğunu yaşayacak. Anlamlı projenin öncüsü olmaktan mutluluk duyuyoruz. Otizmli bireylerimizi topluma ve iş hayatına kazandırma konusunda gönüllü çalışmalarımızın devam edeceğini paylaşmak istiyoruz. Etkinlik için bize ev sahipliği yapan SOBE Vakfı'na ve değerli eğitmenlerine teşekkür ederiz' ifadelerine yer verildi..

Bakmadan Geçme