Konser sırasında Cem Adrian'a çirkin saldırı

Van'da düzenlenen 'Kültür Yolu Festivali'nde sahne alan Cem Adrian şarkı söylediği esnada yüzüne, pet şişe fırlatıldı.

Van Atatürk Kültür Parkı'nda Cem Adrian'ın sahne aldığı konsere binlerce vatandaş katıldı. Önceki gece sahneye çıkan Bengü'nün konserinde yaşanan gerginlik nedeniyle geniş güvenlik önlemlerinin alındığı konserde, hayranlarının alkışları üzerine Cem Adrian da sahne aldı.

Şarkılarını söyleyen Cem Adrian'a kimliği belirlenemeyen bir kişi plastik şişe fırlattı. Yüzüne plastik şişeyle vurulan Adrian konserine devam etti. Cem Adrian, kendisine saldıran kişiye, "Elimdeki gülü az önce plastik şişe atan arkadaşıma veriyorum. Siz de ona verebilirsiniz, çok çalışmış olmalı çünkü hedefi tam isabetle vurmuş." Daha sonra izleyicilerden çok sayıda teşekkür ve tebrik alan konseriyle devam etti.

Konser sonrası sosyal medya hesabından bir açıklamalarda bulunan Cem Adrian, "Mahcubiyet ile ilgili mesaj ve yorumlar okuyorum. Ben çok iyi ve güzel hissediyorum. Böyle bir şey hissetmenize gerçekten gerek yok.

Bir gül bahçesinde gibiydim. Bir iki dikenden sebep bahçeye küsülmez ‘ki ben dikeni de severim gülden ötürü...' Muhteşemdiniz Van. Her şey için minnettarım" paylaşımında bulundu.

Bakmadan Geçme